Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/09/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Paranormal Files

Megjelenés: 2019. szeptember 26.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Rick (nem Grimes) Rogerst álmából keltik fel, hogy Ashen Valley városa hemzseg a szellemektől, és nagyra tartanák a segítségét. Ez az őrült meg útra is kell hajnali fél 3-kor.

Amanda szemszöge

Nem elég, hogy először majdnem kisodródik ez a hülye, akkor még egy sima halott városba is úgy megy be, mintha semmi sem történt volna igazából.

Valaki gyilkolta az embereket lassan egymás utánban, úgyhogy rajtunk volt a sor, hogy megtaláljuk, ki volt az előkövető. A helyiek el is keresztelték Kampókéznek, ő lehet a hunyó, aki az eltűnésekért is felelős. A nő, aki hívta, szintén szellem, de ezt csak később tudtuk meg, ahogy zajlott a nyomozás. A helyi rendőrfőnök egy hülye barom, nem volt hajlandó megengedni, hogy nyomozzunk, és mikor napfelkeltekor az egész város elporladt a szemünk előtt, akkor már tudtam, hogy Kampókéz itt az egyedüli valóság, és még mindig rettegésben tartja a szellemeket, akik ott rekedtek a városban.

A legközelebbi városba autózva volt lehetőség az archívumban körbenézni, mi történt valójában: a rendőrség tehetetlen volt elkapni egy gyilkost, ezért a város lakói fellázadtak a lehetséges tettes ellen, és rágyújtották a házat. A fickó vagy ártatlan volt, vagy egy szökött rab, akire igazából az akkori seriff vitte a népet, és vagy szándékosan gyújtották rá a házat, vagy véletlen volt, ez nem derült ki. A haragja tette ezzé a szörnyeteggé, de meg lehet állítani, ha a kampóját is valaki megsemmisíti. Még jó, hogy jöttünk, nem?
Amint ez sikerült, a város is felszabadult az átok alól, mégha nem is maradt semmi belőle utána.

A bónuszban ahhoz a fickóhoz kell menni, aki a játék elején kisegítette Ricket a hegyoldalon. A fiát megszállta egy szellem, és utána kellett járni, miért tette, és hogy ki volt. A nyomok egy eléggé feltűnően megmaradt kúriához vezettek, ahol a szellem élt. Elvesztette a felesége által kapott zsebóráját, mert egy fickó magánál tartotta, mikor elmentek felgyújtani Kampókéz otthonát, így ott kellett a romok alatt megtalálni. Utána a fickó visszakapta a fiát, így mehettünk is tovább.

Szerintem

Történetileg nem volt ugyan valami eget rengető, mint anno az első rész volt, de azért illik a sorozatba, mert bőven veri a parafaktort, ahogy azt kell. Bár azért kíváncsi lennék, hogy miért maradt annyira épségben az a kúria, ha a város megsemmisült.

Grafika: 09/10 – nem szeretem mostanában Elefánték karakterábrázolását 🙁
Teljesítmény: 08/10 – csak speckó effektek nélkül
Történet: 09/10 – volt azért egy kicsi hiányérzetem, de nem tudom, micsoda


Alább tudsz üzenetet hagyni.