Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/09/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

A Throen-család hivatalosan hét főből áll. Viszont, van két olyan karakter, akiknek rengeteg köze van hozzájuk, mégsem kaptak akkora figyelmet. Az okok egyelőre titokban, viszont mégis most megemlítem őket, mert csak.

Az egyik tag eredetileg is vértestvére a hétből, de nem árulom el, kié. Vagyis, lehet, hogy páran már rájöttetek a titokra, mindegy is, viszont teljesen más utat választott magának a középkorban.

Siror Throen valamiért úgy gondolta, hogy neki Közép- és Kelet-Európa tökéletes lesz lakhelyéül. Ennyit tudtam, hogy pontosan hol, azt ma sem volt hajlandó elárulni. Egyes utalásai alapján rávágnám, hogy Románia, csakhogy legyen miért „legkedvesebb” grófomhoz kötni, de ez már csak szimpla fantáziajáték.
Hűvös megjelenésű alak, viszont mégis van benne valami, ami miatt a figyelem középpontjában áll. Talán az üzleti dolgok teszik, vagy a titokzatossága, hogy több pletyka kering körülötte, mint ahány aszteroida van Naprendszerünkben, de nem is nagyon érdekli. Viszont nagyon jó a megfigyelőképessége, és mindent (is) megkap, amire éppen vágyik.

És hogy ki a párja? Oh, az a szerencsétlen lány… mármint azért szerencsés, hogy Siror lesz/van vele, de az ő múltja sem tiszta, és Siror sem mindig az, akinek mutatja magát. Hajaj… utálnak is érte rendesen engem a gyerekek érte.


Alább tudsz üzenetet hagyni.