Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/09/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

Alaric volt az első, akinek megírtam a történetét anno novellakorában, viszont kissé gyermeteg cipőben íródott, de már akkor úgy éreztem, hogy maga az alapötlet úgy tökéletes, ahogy van, csak minden miértre kell egy magyarázat, és hihető lesz a történet. Warden anyám aranyszabálya 7. pont.

Mikor először megmutatta magát nekem, kicsoda valójában, és mivel foglalkozik, akaratlanul is megjelent a karaktere a fejemben. Sajnos, nem sajnos, pontosan tudom, kicsoda a mi világunkban, de sose lesz ebből film, vagy sorozat, úgyhogy nem aggódom :D. Az utókor meg majd eldönti, mit csinál.

Alaric Throen a vámpírok világában legalább akkora hírnévvel rendelkezik, mint Gordon Ramsay – minden megvan benne, még az a stílus is, amit a sztárséf megenged magának. Teszem hozzá, Alaric is ugyanúgy lepakolt valamit az asztalra, igaz, sportsérülés nélkül, de igen, van neve. Amúgy is, de a szakmája miatt előbb gondolnak rá, mint a származása miatt.
A mindig jókedvű fickó, aki képtelen a hízásra boldog ugyan, de gyakran látom a szemein, hogy valami igencsak hiányzik az életéből.
Igen, a nő.

De legalább elmondhatom, hogy a párja szintén zenész, de nem olyan ismert, mint Alaric, és sokan azt is hiszik, hogy szerencsétlen lány csak ugródeszkának akarja használni a vámpírok sztárséfét, holott több is van a dologban, de sajnos a vámpíroknak is vannak emberi tulajdonságaik, és az előítéletesség is megjelent már egy rétegben…


Alább tudsz üzenetet hagyni.