Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/09/05
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

Mikor megfogalmazódott legelőször az ötlet, hogy annak idején egy hétrészes mininovella tagja legyen, ő született meg legeslegelőször. Nagyban ihlette a történetet a Dorian Gray arcképe, de ahogy írtam róla, másképp láttam, mint ahogy először megjelent. Sokkal másabb volt.

Majdnem OC-ként Dorian Gray lett volna, de aztán felvette a saját stílusjegyeit, amitől Dimitri megszületett. Igaz, ha igaziból létezne, nagyon kilógna a szülőhazájában, de hé, végül is Geta is kilógott a megjelenésével… *hallja, hogy a fiai felhördülnek*

Dimitri Throen valódi jellemei minden, ami negatív. De persze, ez nem egy hátrány. Egy zárkózott, hűvös figura, aki mellett mindenki óvatos, még a méhek se repülnek a közelébe. Elég határozott, de van egy különös aurája. Igen, én is féltem róla írni, mert mi van akkor, ha nem tetszik neki, ahogy megírtam, és megtorolja. Kicsit bosszúálló a szentem.

Viszont valamiért különleges helye van a szívemben. Orosz származású (it’s obvious…), emiatt rendkívül nőtisztelő, és igen, az italt sem veti meg, és nem éppen tisztességesen keresi a kenyerét, de nekünk embereknek nem kell tartanunk tőle. Legalábbis elhitette velem, de aztán ez változhat még.

Ha hiszitek, ha nem, Dimitrinek van párja. Magam sem tudom, hogy miért pont azzal a lányzóval, akivel, de olyan tökéletesnek indult a kémia kettejük között, hogy vétek lett volna azt kihagyni. Igazi könyvekbe illő történet, kicsi Szépség és a szörnyeteg beütéssel. Már csak az a kérdés, Dimitri melyiket testesíti meg, bár szerintem a leírás alapján az utóbbira voksoltok :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.