Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/08/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

Mikor először ez a karakter megszületett a fejemben, még nem is így hívták, és egyenesen Villére építettem a megjelenését. Mert nem volt annak idején elég HIM-fanficem, kellett még az a plusz egy, értitek.

Aztán, ahogy elkezdte a Before the Dawn a végleges formáját felölteni, és egy jelenetet írtam, határozottan másképp nézett már ki. Egyedül a zöld szemek és a barna, hullámos haja maradt meg, minden mást radíroztam. Meg nem akarok egy ízig-vérig izmos férfiszexistenállatot egy múmiával azonosítani. Még ha napjainkban megtörténhet az is.

Malachi Throen egy lehetetlen figura, ugyanis elmondása alapján az énekhangja felért egy szirénével. És azt már a Siren c. sorozatból is tudjuk, hogy csak és kizárólag a női egyedek képesek erre. Úgyhogy az ezer éves srác egy genetikai csoda.

Azon kívül, hogy gyilkos hangja van, meg nem mellesleg, jóképű gazember is, rendkívül ügyes kardforgató, és emiatt van egy kis önteltsége is. Mindenkivel bunkó, még a teremtőjével is néha (még szerencse, hogy nem az ellenség táborát erősíti), viszont van érzékeny oldala is, amit nem látott még senki.

Persze, ő sem marad meg élete párja nélkül. Annyi biztos, hogy a lány harmadmagával egy kísértetházba megy, hogy fogadásból eltöltsenek ott egy éjszakát, és valamiért ott lesz majd Malachi is, de a többi az rejtély. Az se biztos, hogy ez lesz majd a végleges összekerülésük története. Vagy csak meg akarnak téveszteni :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.