Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/08/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Koncertbeszámolók

Kezdjük ott a regélést, hogy éppen belevetültem a Mindhunter nevű sorozatba, és hajnali 2-ig azt néztem. Meg volt beszélve, hogy találkozom barátnőmmel a Népligetnél, hogy átvehessem tőle a jegyem… mi volt a gond? Elaludtam.
Negyed 11-kor úgy hívott, hogy mi az isten van velem (gondolta ő), én meg úgy vettem fel, mint akit agyonöntöttek hideg vízzel. Kávé minden nélkül mentem, és mindenki élve maradt.
(Új olvasóknak, kávé nélkül agresszív zombi vagyok).

Jegy megszerezve, hazajöttem, tettem-vettem, elkezdtem készülődni. Alakul egyébként a battle jacketem, de majd ha kész lesz, akkor mutatom meg, még kell rá egy pár felvarró. Na mindegy.
Odaértem, sehol senki. Fél órát vártam a szokásos baráti körömre (és a barátnőmékre), aztán szokás szerint beálltam az első sorba, mert hova mehetnék más hova?

Őszintén megmondom, az előzenekart még a Dal idején ismertem meg, és akkoriban úgy voltam vele, hogy jobban drukkoltam a Salvusnak – örök hiba, tudom. De ezen a napon elég rendesen rácáfoltak, hogy igenis több van bennük, mint egy nevetséges televíziós produkcióban bohóckodjanak. Felkeltették az érdeklődésem, így valamikor biztos megyek, ha lesz lehetőségem eljutni, mert hát muszáj. A metal génjeim azt mondták, hogy kell, és azokra hallgatni kell :D.

Számlistát sajnos nem tudok felmutatni, pedig mennyire jó lett volna . _ . sorry pals.

2019 » 2019.08.17. Fatal Error @ Barba Negra Track

Miután ez is megvolt, vártunk egy rövidke 20-25 perces áthangszerelést. Többen megjegyezték körülöttem, hogy más a színpadi felállás. Kb. mindenki tudta, hogy mi történt Zolival, elég egyértelmű, miért volt ez a változás, de én speciel kimondottan örültem, hogy láttam, már egész jól van, a koncert végre már nem is ült, úgyhogy respect, man!

Szokott színvonalat hoztak a srácok, mintha csak egy előfutára lenne a jövőre esedékes 20 éves fennállást ünneplő turnésorozatnak, de ennyire előre még nem akarok előreszaladni. Egy ilyen koncertet lehetetlen leírni, átélni kell.
Szokásos számlista alább. Véletlen a 6. dalnál elveszett az első hat, de sikerült megmentenem. Hallelujah. Amint kijött az új lemez szeptemberben, majd kibővítem a lejátszási listát, egyelőre csak 16 dalos a 18-ból.

01. Kezdjük el!
02. Ha mennem kell
03. Ma éjjel
04. Ha te is akarod
05. Itt az én időm
06. A kés hegye
07. Embernek maradni
08. Rajtad áll
09. Sokkold a rendszert!
10. Néha
11. Közeli helyeken
12. Különjárat
13. Csak a zene
14. Lásd (amit neked szántak)!
15. Védem az igazam

16. A mi forradalmunk
17. Te vagy a szerem
18. Nem akarok elszakadni

2019 » 2019.08.17. Depresszió @ Barba Negra Track

Még fogadtunk is barátnőmmel, hogy akkor most mikor lesz a harmadik Depi az évben. Ő december 14-ét mondta, én 21-ét. Valamikor az utolsó dal környékén kiderült, hogy én nyertem, és 2019. december 21-én lezárjuk az évet egy Depresszióval. Meg jó lenne megint látni a Fatalos srácokat is – felhívás volt!

Azért sikerült egy három éven belül a harmadik közös fotómat megművelni Ferivel, mert az kellett. Egyszer jó lenne a teljes banda, főleg mikor Zoli is már felépült. El ne felejtsem, azért volt még bőr a képemen odamenni Zsolához is, mert az is kellett nekem. Úgyhogy ha ezt olvasod, akkor pacsi, örültem a találkozásnak! 🙂


Alább tudsz üzenetet hagyni.