Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/05/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: WishHaul

Folytatódik az esztelen gyűrűvásárlás. Most na, némelyik szinte kiabált, hogy haza akar jönni.

1. Igen, láttam a Bosszúállókat, és igen, ismerem is mit jelentenek a különböző színű kövek, és mi fog történni, ha a nagy félelmetes lila gonosz, Thanos kezébe kerül. De mi van, ha én is kipróbálhatom ezt a csodát?
2. Kicsit sokalltam azt az árat, ami nálunk a boltban van, így nem véletlenül kerestem egy viszonylag olcsóbb változatot belőle. Mindegy, csak varjú/holló legyen, mert kell az ám nekem.

3. Születésem óta össze vagyok kötve a nagymesterrel, és bár kevés normális Poe-s cucc van fent, ennek muszáj volt a kosaramban végeznie. Olyan pont megfelelő méretűnek tűnik.
4. Csakhogy ne minden arról szóljon, hogy fekete-macskák-metal, tessék, egy lila darabot is csempésztem a mostani pakkba.

5. A tavalyi nyárnak van egy pár napja, amire nem szívesen emlékezek vissza… de lehet röhögni nyugodtan, ez erőt fog adni nekem a továbbiakban, bármi is történjen velem a továbbiakban.
6. A Bullet Journalom utódja, a leendő Filofaxom. Ez a kis drága egyetlen egy dologtól hiányos jelenleg, de jó, ha már itt van: nyomtató.

7. Hogy mit teszek bele, fogalmam sincs, de valószínűleg a sok koncertreklámot, amit majd idővel szerezni fogok.
8. #TeamIronMan

9. Mondtam, hogy imádom a hollókat/varjúkat, ugye? Ha még van hozzá valami misztikum is, meg valami lila, tökéletes lesz minden.
10. Az örök törvényű mondat, ami minden esetben megállja a helyét. Néha úgy érzem, nem csak a munkahelyemen…

11. Egy másik mondat az Alice-ből, amit talán egyszer tetkóban is a testemen fogok viselni, mert olyan igaz, minthogy sosem értettem rendesen a matekhoz.
12. Szeretnék végre egy normális pénztárcát, mert zenekarosom nincs, és inkább valami csajosabbat szeretnék, ami egyszerre rockos, meg csajos is. Őt találtam. Igen, van benne rózsaszín, pont ez az, ami csajossá teszi. Kittens are metal, úgyhogy maradhat.

13 + 14 Egy C és egy R érkezik, a jelentésüket meg majd egyszer elárulom.


Alább tudsz üzenetet hagyni.