Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. május. 23.

Folytatódik az esztelen gyűrűvásárlás. Most na, némelyik szinte kiabált, hogy haza akar jönni.

1. Igen, láttam a Bosszúállókat, és igen, ismerem is mit jelentenek a különböző színű kövek, és mi fog történni, ha a nagy félelmetes lila gonosz, Thanos kezébe kerül. De mi van, ha én is kipróbálhatom ezt a csodát?
2. Kicsit sokalltam azt az árat, ami nálunk a boltban van, így nem véletlenül kerestem egy viszonylag olcsóbb változatot belőle. Mindegy, csak varjú/holló legyen, mert kell az ám nekem.

3. Születésem óta össze vagyok kötve a nagymesterrel, és bár kevés normális Poe-s cucc van fent, ennek muszáj volt a kosaramban végeznie. Olyan pont megfelelő méretűnek tűnik.
4. Csakhogy ne minden arról szóljon, hogy fekete-macskák-metal, tessék, egy lila darabot is csempésztem a mostani pakkba.

5. A tavalyi nyárnak van egy pár napja, amire nem szívesen emlékezek vissza… de lehet röhögni nyugodtan, ez erőt fog adni nekem a továbbiakban, bármi is történjen velem a továbbiakban.
6. A Bullet Journalom utódja, a leendő Filofaxom. Ez a kis drága egyetlen egy dologtól hiányos jelenleg, de jó, ha már itt van: nyomtató.

7. Hogy mit teszek bele, fogalmam sincs, de valószínűleg a sok koncertreklámot, amit majd idővel szerezni fogok.
8. #TeamIronMan

9. Mondtam, hogy imádom a hollókat/varjúkat, ugye? Ha még van hozzá valami misztikum is, meg valami lila, tökéletes lesz minden.
10. Az örök törvényű mondat, ami minden esetben megállja a helyét. Néha úgy érzem, nem csak a munkahelyemen…

11. Egy másik mondat az Alice-ből, amit talán egyszer tetkóban is a testemen fogok viselni, mert olyan igaz, minthogy sosem értettem rendesen a matekhoz.
12. Szeretnék végre egy normális pénztárcát, mert zenekarosom nincs, és inkább valami csajosabbat szeretnék, ami egyszerre rockos, meg csajos is. Őt találtam. Igen, van benne rózsaszín, pont ez az, ami csajossá teszi. Kittens are metal, úgyhogy maradhat.

13 + 14 Egy C és egy R érkezik, a jelentésüket meg majd egyszer elárulom.

Amy Hozzászólások: 0 WishHaul

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020