Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/05/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: WishHaul

Hy darlings! \m/♥

Eleinte ezt a posztot nem most akartam megírni, de annyi minden gyűlt össze, hogy ideje az első negyedévnyi termést bemutatnom, hátha nektek is kedvetek lesz ugyanezeket beszerezni. Vagy éppen nem :D. Töménytelen a fekete holmi, főleg cicások, de igyekeztem a színeket úgy válogatni, hogy nem baj, ha elütnek.

Szép kis gyűjtemény, mi? Sose gondoltam volna, hogy rászabadulok egyszer az ilyen oldalakra, na mindegy.

Valahogy nem éreztem sose helyénvalónak, hogy egy rózsaszín virágmintás tolltartóval létezek. Legalábbis, illik az is valamennyire hozzám, ne értsétek félre, de menőbbet akartam. Ez meg megfelelt tökéletesen a célnak. Szállítással együtt 500-600 körül volt, és az elsők között rendeltem. Ugyanilyen nálunk 1-2 ezerbe került volna, mert miért is ne?

Eredetileg őt azért szemeltem ki, mert nagyobbnak tűnt a képen, és ő lett volna eredetileg a tolltartóm, míg a koponyás a sminktáskám. Viszont kicsit meglepett, hogy csak ekkora, amint megérkezett, így cseréltem. Jeleztem is a Wish-nek a problémám, roppant segítőkészek voltak ilyen téren, visszakaptam az árát.

Az eredeti álomcsapdámat ki kellett dobni, mert csak negatív dolgokat hozott mind az én, mind a családom életébe… ezzel a kis aranyossággal viszont végre felfelé megyünk, és gondolkodok, hogy szerzek egy feketét és egy fehéret is. Még nem tudom 😀 Anyum szerint nem szabadna soknak lennie, szerintem meg de. Úgyis szeretem az ilyen bohémosabb dolgokat, mégha ruhatárban nem is, de kiegészítőkben annál inkább.

Az előző okmánytartóm sajnos megadta magát. Akárhol kerestem, nem találtam megfelelőt, vagy ha mégis, az ára volt olyan, amiért nem érte meg annyit kiadni, amennyit. Így gondoltam egyet, és beütöttem ezen az oldalon, hátha. Első döntés a jó döntés, szépen megrendeltem. Azóta sincs hibája, és bár sok kártyám nincs, mégis masszív anyagból van a belseje is.

Szemüvegesként nincs szemüvegtokom. Vagyis volt, mikor ezt a keretet választottam még 2014-ben, csak a sok használat miatt tönkrement. Bár találtam nagyon jópofa mintásakat, nem voltam velük megelégedve. Mit ad Isten, a Wish ezt a problémámat is megoldotta. 470-ért elvárom… a törlőkendő az már 5 éves, és még egész jó állapotban van. Még.

Ő lenne a sokszor sokat emlegetett legendás táskarendezőm. Gyakorlatilag egy kisebb táska, de olyan rekeszekkel, amikkel sokkal praktikusabban tudok létezni az új szerelmemben. Legalább nem teszem tönkre a könyveim sarkait, mert ez védi is őket. Többnyire vékonyabb dolgokat próbálok benne tartani, mert mind a tolltartóm, mind a sminktáskám eléggé kitágítja a két oldalát, és az nem is szép, nemhogy praktikus.

Az elsők között érkezett ez a karkötő, anyumnak is volt. Bármennyire is szépen nézett ki, tényleg, csak fürdésnél vettem le. Sajnos az aranylánca leszakadt róla, mert elengedett a ragasztó, és sajnos a vörös is kopott róla, meg a ráragasztott kis kövek is enyhén szólva elhagyták magukat… mondjuk, én is hülye voltam, mindegy, ne kövessétek a példámat. Ha valaki tud ennél jobbat, jelezze nekem, köszönöm!

Szerelem volt első látásra! Konkrétan ezt a karkötőt szintén az első pakkban rendeltem, és bár férfi csuklóra jó, némi kreativitással nőire igazítottam. Első ránézésre nagyon nehéznek tünhet, de igazából piszok könnyű. Csajok, ajánlom a pasitoknak, ha szereti az ilyesmi vagány darabokat :D.

Évek óta szerettem volna egy olyan holdas nyakláncot, aminek van egy kisebb holdja, és lehetőleg galaxismintás. Mikor ezt megláttam, nem volt kérdés, hogy jönnie kell, a fülbevaló és a karkötő igazából egy grátisz, de nem bántam meg. Sokszor egyszerre viselem őket. És sajnos nincs vörös-fekete galaxisban, hogy legyen valami Lacrimas-os is benne… de még meghallgathatják az imáimat.

Esküszöm, nem az volt a célom, hogy a fentebbi szettel egyezzen a galaxisminta, de ezt csak akkor vettük észre, amikor megérkezett a kulcstartó. Azóta a szerelemtáskám egyik éke a kicsike. Nem zavar engem különösebben :D. Kicsit boszorkányos, kicsit titokzatos, kicsit Amy, de ez kellett nekem.

Egyike azon daraboknak, amik elsőre könnyűnek tűntek, de valójában nem azok. Ez a fülbevaló a második rendelés érkezettje, és látni már, hogy kopott róla a festék. Ezüstben is biztos szép lehet, így lehet, hogy majd lemosom, hogy ezüst legyen. Azóta találtam ugyanilyen szettet úgy, hogy van hozzá nyaklánc is… de majd legközelebb, egyelőre le akarok szokni róla, de sürgősen xD.

Lili cicámra utalás egy kulcstartó, amiből igazából kettő van. Van neki egy társa, egy fehér darab, de anyukámnál van, így neki is van valami, ami az ő cicájára engedi emlékeztetni. Mondjuk nekem a feketével mindig sokkal könnyebb, a gyerekemre elég sok mindent kiad, ha beütöm a keresőbe :D.

Szintén egy anyuval közös nyaklánc, szintén a fehér cica nála maradt, így nálam kizárásos alapon a fekete maradt. Kicsit furán nézhet így ki, hogy nincs mellette a párja, de a macskáink nagyon közel állnak hozzánk, nem véletlen :D. Ezt is mindenképpen úgy ajánlom, hogyha van egy jó barátnőd, aki nagy macskás, vagy éppen neked van kettő bársonytalpúd.

Ez a kristályos nyaklánc szintén egy régóta vágyott darab volt, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten találom meg, mint ahogy most ezen az oldalon. Mindig is szerettem az ásványokat/kristályokat, így nem az utolsó darab, amit rendeltem ilyen témában.

Előző munkahelyem óta nagyon szerettem volna egy varjús/hollós gyűrűt. Bent ki is néztem egyet, de az árával nem voltam megelégedve (az Alchemy az igenis egy jó márka, de nem magyaroknak, nem mindennapi használatra). Mikor ezt megláttam, úgy voltam vele, próbáljuk meg. Kicsit féltem, mert bár tudom az ujjaim méreteit, nem gondoltam volna, hogy állítható méretűt kapok. Ez egy jó dolog.
Negatívuma az, hogy antikolt ezüstben szerepel az oldalon, mai napig fent van. Nem vagyok egyedüli, aki arany/bronz színben kapta. Lehet, hogyha sűrűbben használom, kopni fog, egyelőre csak kétszer volt rajtam. Még elválik :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.