Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/04/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Black Dagger Legacy Ward infók

Nemrég jelent meg az új FTT-kötet kint Amerikában, bár hogy nálunk mikor jön, az még mindig kérdéses. Warden megint tartott egy találkozót Cincinnatiben, és itt vannak a kis hírmorzsák. Kicsit kevesebbet kaptunk, mint amúgy, de trükkösen megoldottam, elővadásztam a livechateket, és azokból is szemezgettem. Eredetileg januárban már megosztottam volna az akkori infókat, de megvártam az áprilisit, így ezért olyan hosszú a bejegyzés :D.

Wardenisták, előre!

A bejegyzés erős spoilerekben gazdag!

A lényegek:

Egyszerre három könyvre is lehet számítani:
1.) augusztusban érkezik a Blood Truth, ami Boone és Helaine története lesz
2.) decemberben egy karácsonyi novellaként érkezik Trez és Selena története, aminek a címe Where Winter Finds You lesz
3.) 2020-ban a soron következő FTT 18. része a The Sinner, aminek Syn és Jo Early lesznek a főszereplői, de Warden elárulta, hogy Butch és Lassiter is nagy részt kapnak benne.

Januári livechat:
» A The Sinnerben beteljesülhet Butch próféciája, de nem kell aggódni, a zsaru nem fog eltűnni.
» Jo Early mintha közeledne az átváltozásához. Addig is titkárnőként dolgozik, és vámpírvadász blogot ír.
» Kérdésre elárulta Warden, miközben írta Murhder történetét, olyan volt számára, mint egy hazatérés. Hiába büszke a sorozat utóbbi pár tagjára is, ez a kötet az alap-Testvériséghez visz minket vissza.
» John Matthew bekerül a Testvériségbe végre hivatalosan is, de arra megint csak egy „olvassatok és kiderül” volt a válasz, hogy megtudják-e a többiek, hogy ő valójában Darius.
» Azt már tudjuk, hogy Murhder párja emberi nő lesz, és nem kell aggódniuk az elválástól. Lassiter halál nyugalommal szavatolja az emberek halhatatlanságát a vámpírok mellett, az Őrzővel ellentétben, aki elkötelezett híve volt az egyensúlynak.
» A negyedik Legacy kötet után kapunk még egy spin-off szériát, ami talán csak négy részes lesz, és ezek ősszel jelenhetnek majd meg. A nyugati büntetőkolónia lesz központba helyezve. Rhage féltestvére itt él.
» Warden egyeztetett a kiadójával, így lehet számítani további FTT-világban játszódó novellákra, egyelőre e-book formátumban. De ha 3-4 darab megjelenik, így ezeket egy könyvben is kiadatja papírformátumban, így be lehet majd őket szerezni. Gondolkoznak azon is, hogy az első részeket újra kiadja a kiadó, mert a szériaindítók árai az egekbe szöktek az új olvasók miatt. Bezzeg ha tudná Warden, hogy itthon a Végre szeretők és a Királyért annak idején az ár tripláját is elkérték egyesek…
» Warden érzi a potenciált az előzménytörténetek megírására. Szerinte a legelső Testvér (akinek a koponyáját mai napig őrzik a Kriptában) története nagyon erőteljes lenne, és szeretne Wrath szüleiről is többet írni. Ha idáig el is jutna Warden, biztos, hogy rögtön papírkönyvként jelenne meg.
» A gyerkőcök sorsa miatt se kell aggódni, Warden nagyon szeretné megírni például azt, amikor Nalla először viszi haza párját bemutatni az apjának… és a bácsikáinak…
» Warden örömmel látja, milyen lelkes az olvasótábor, és amíg él, biztos, hogy nem fog a sorozat egyhamar véget érni. A szereplők ott élnek Warden fejében, állandóan beszélnek. Az a jelenlegi elképzelés, hogy lassan a történetszál visszakanyarodik a testvériséghez, és a feleikhez.
» Blay & Qhuinn története nem ért még véget, de nincs semmi biztos dolog. A livechatben egy máshova pöckölt bogár, és a kutyusok ugatása elterelte róluk a beszélgetést.
» s’Ex mindenképpen kap könyvet.
» Selena már újjászületett, és biztos, hogy egymásra fognak találni Trezzel.
» Wellsie a fiával akart maradni, ezért nem reinkarnálódott.
» Warden felolvasott egy részletet a The Saviorból, és ahogy hallgattam, szerintem is JM volt az a baba, akit Murhder megmentett.

Áprilisi livechat:
» Kacérkodik a gondolattal, hogy legyen sorozat a könyvekből, de hogy melyik csatorna, kik személyesítenék meg a karaktereit, még mindig kérdéses.
» A The Sinner ugyan Syn és Jo Early könyve, és bár eddig nem kellett sorrendben olvasni a könyveket, most mégis az a helyzet, hogy a Legacy új tagja, a Blood Truth eseményei alapozzák meg a The Sinner eseményeit. A Blood Truth már le lett adva a szerkesztőjének, a The Sinner még íródik.
» Mivel Manny és Jo Early, valamint Butch rokonok, elképzelhető, hogy az apukájukról is tudunk valamit a kötetben.
» A karácsonyi novellában – amit elviekben nem mondhatott volna el, de izgalmában kikotyogta – s’Ex is feltűnhet, és Warden nagyon szeretne neki is egy saját könyvet adni.
» Bár rákérdeztek, Butchék számíthatnak-e gyermekáldásra, Warden inkább Phury és Cormia fiára, Aggie-re terelte a szót, mert lassan itt az ideje, hogy a kicsi megérkezzen. Itt Warden kiemelte, hogy szeretné megírni a következő generáció kalandjait, és a Kiválasztottakat sem akarja pár nélkül hagyni.
» A Blood Truth borítóját a találkozón leplezik majd le, és ott derül ki a következő címe is. Eric és Ehvale története valószínűleg a Legacy szériába kerülhet.
» A Farkasok (Wolves) saját élettel rendelkeznek (mint közösség, mitológia, meg minden ilyesmi), Warden saját sorozatban gondolkodik, talán a két Legacy-kötet után. Rákérdeztek, Jo találkozott-e már valamelyikükkel, de Warden nem válaszolt erre egyértelműen.
» A büntetőtáborral kapcsolatban lesz egy bejelentés később.
» A banditák bandájának tagjai is kapnak könyveket, Xcor csak az első volt.
» Amelia és Marcus iránt is érdeklődtek az olvasók, de csak egy „olvassatok” volt a válasz.

Amit a találkozón tudtunk meg:
» 2020 augusztusában érkezik a következő Legacy kötet, aminek címe The Jackel lesz, és Rhage féltestvéréről fog szólni.
» Eddie és Adrian fel fognak tűnni, Ward már látja a jelenetet a fejében. Elviekben Lassiterért jönnek, talán a The Sinnerben. Ward azt is tudja, hogy Lassiter miért kötődik a vámpírokhoz.
» Devina szerepelni fog a következő kötetben, és szerelmes lesz Butch-ba. Szeretőnek meg jó neki addig Lash is.
» Mivel Lassiter a főnök, elképzelhető, hogy Darius és az Őrző egyessége semmissé vált, de erről csak a karácsonyi novellában olvashatunk többet.
» A The Savior végén Nalla kapott hámozott almát JM-től, és ennek jelentősége van.
» Anno, mikor Jane és a húga az Ouija-táblával játszottak, az Őrző mozgatta a mutatót.
» Mikor eljön az ideje, Bitty túléli az átváltozást, már csak az a kérdés, ki lesz a párja.
» Sarah talán segíteni tud a vámpírokon a vér tárolásának kérdésében, hiszen immunológus, és a Kiválasztottak betegségére is találhat megoldást.
» Mivel felbukkantak a vérfarkasok, Warden szeretne egy kisebb sorozatot nekik FTT-világon belül, de a mikorjáról nem beszélhetett.
» Eric és Ehvale sztoriját mindenképpen meg akarja írni Warden, ahogy Nate, Marcus és Luchas is érdemes egy saját könyvre. Lassiter évek óta várja a saját könyvét, de mindeddig tolódni látszik.
» Warden kis híján kiszaladt a teremből eléggé bűnös arccal, mikor felmerült a kérdés, valaha megtámadhatják-e a Testvériség központját.
» Warden új, tűzoltós sorozatának új része talán a jövő évi tervbe belekerülhet, de erről később kapunk információkat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.