Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. március. 02.

Megint vásároltam, de csak azért, mert ilyen rossz gyerek vagyok én.

1. Mindig is akartam egy ilyesmi fülbevalót, de még mindig nem az a holdas-csillagködös, amit nagyon keresek, de tudom, hogy valahol csak létezik. Első ránézésre kicsinek tűnik, de hátha csak a monitor csal.
2. Mivel két cicánk van, ezért egyértelmű, hogy a fehér az anyumé lesz. A fekete az értelemszerűen az enyém. Mert hát fekete cicám van.

3. Az előző teszkós irattartóm elé hamar bemondta az unalmast, ő meg legalább elég masszívnak tűnik ahhoz, hogy eltartson mindent, aminek nálam kell lennie.
4. Imádom a kristályokat, ő pedig az egyik ilyen kristály, aminek azon nyomban a birtokomba kell kerülnie. Mert nekem aztán sosincs elég nyakláncom, ugye. Főleg ezekből nem.

5. A legendás táskarendezőm, amire nagyon régóta vártam. Remélem, ebben minden el fog férni végre… és már csak egy táskára van szükségem, amiben használhatom.

Amy Hozzászólások: 0 WishHaul

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020