Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. március. 07.
Zene – Lacrimas Profundere: The Letter

Szerző: Gena Showalter
Cím: Éjsötét vágyak
Eredeti cím: The Darkest Night
Sorozatcím: Az Alvilág Urai
Sorrendben: 1.
Fordította: Farkas Orsolya
Magyar kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2009
Eredeti kiadó: Harlequin
Kiadás éve: 2008
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus
Oldalszám: 454 oldal
Molyos értékelés: 81%
Goodreads értékelés: 4,08

Fülszöveg:

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Hat férfi él a világtól elvonultan egy magas hegy tetején álló komor erődben. Halhatatlan harcosok egytől egyig, mind különös képességekkel felruházva, de testükben az erőszak, harag és halál démonai lakoznak. Az istenek rég magukra hagyták, egykori társaik elárulták őket, ám egy nap minden megváltozik, amikor egy gyönyörű fiatal nő segítséget kér tőlük. A legveszélyesebb közülük nem bír feltörő szenvedélyével, és bár mindketten tudják, hogy az örök kárhozatba tartanak, a nő és a démon szerelme megállíthatatlan háborút szít a harcosok között…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Véleményem

Elsőre nagyon furcsa volt, hogy mindenkit megszállt valami démon, és nem győztem kapkodni a fejem, mikor itt-ott felbukkantak a Lordok. Egy idő után már meg tudtam őket különböztetni egymástól, bár elsőre nem avattam kedvencet, idővel biztos változni fog. Viszont Paris elsőre érdekelt lett. Oda meg vissza vagyok érte. Annyira Sirius, de annyira.

Tehát, kezdjük sorban.

Az első könyv Maddox és Ashlyn könyve, és mondani se kell, hogy a fickóban van egy démon, jelen esetben az Erőszak démona. Oh, és nem szabad az átkáról megfeledkeznem, ami miatt én már biztos követeltem volna, hogy végleg intézzenek el, mert ez elviselhetetlen. Csodálom is, hogy eddig kibírta.
A többiek reakciói közül leginkább Lucien és Reyes voltak azok, akik vele tudtak azonosulni, legalábbis sok hosszú éven keresztül.
Aztán megjött egy emberi nő, aki képes hallani a gondolatokat egy adott helységben, és minden a feje tetejére állt. Főleg úgy, hogy végre nem egy piszkafa csodababát kapunk, hanem egy olyan nőt, aki valósághű, és nem vágódik mindenki hanyatt azon, hogy ő a leggyönyörűbb nő a földön. Mert olyan bizony nincs.

Legelőször már tudtam, hogy Ashlyn munkahelye nem egyszerűen az, ami, hanem bizony komoly ellenség, így egyből nem voltam velük annyira elnéző. Az pedig, hogy közben lassan indult be a történet, mert ezek ketten szenvedtek, hogy akkor most közeledjenek-e egymáshoz, vagy sem, Csali-e a lány, vagy sem… bah. Viszont, mivel sorozatkezdő kötetről van szó, nem szabad elfeledkezni arról, hogy van még mit írni bele, van hova fejlődni, és a folytatások is remélem, hamar érkeznek magyarul.

Amit még kiemelnék, hogy elviekben a srácok osztoznak a műfajomban, és Budapesten játszódott a történet, így van benne hazai vonás is. mégha csak kevés is.

Összegzés

Borító: 4/5 – próbálom azt a pillangót megérteni, de még nem sikerült
Karakterek: kicsit kiforratlanok még, de talán azért, mert még az elején járunk
Kedvenc jelenet: a beszólások, bár nem überelik a Testvériséget
Kedvenc karakter: igazából kedvencet nem avattam, de Paris könyve már most izgatja a fantáziámat
Tetőfok: Anja egyelőre névtelen megjelenése; ahogy Ashlyn megváltja Maddoxot
Összesítve: 4/5


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020