Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/03/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 4 csillag Olvasónapló

Szerző: Gena Showalter
Cím: Éjsötét csók
Eredeti cím: The Darkest Kiss
Sorozatcím: Az Alvilág Urai
Sorrendben: 2.
Fordította: Marczali Ferenc
Magyar kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2010
Eredeti kiadó: HQN Books
Kiadás éve: 2008
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus
Oldalszám: 534 oldal
Molyos értékelés: 89%
Goodreads értékelés: 4,27

Fülszöveg:

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia… de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?

Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Véleményem

Lucien kapta a Halál démonát, ezért mindig ő visz le mindenkit a pokolba vagy a mennybe, kinek hova szól a jegye. Emellett tiszta heg, és emiatt a női nemet nyílegyenesen elkerüli. Aztán megjön Anja, aki közel férkőzik hozzá. Szuper. Sokáig ellent tudott állni, végül aztán, mikor kezdett tele lenni vele a hócipője, akkor azonnal kezdett felengedni. Biztos a sérülései előtt egy gyönyörű férfi volt, és kár, hogy nem Budán lakom, különben hamar összefutnék velük – főleg, ha igaziak lennének, haha.

Anja először rendkívül idegesített, és nagyon reméltem, hogy nem jönnek össze. Nagyon sokáig úgy voltam vele, nem érdekel. Később, mikor kiderül, hogy több a közös bennünk, mint gondolnám, teljesen megváltozott a véleményem. Helyre pattantak a dolgok rendesen. Érthetően nem adta oda a kulcsot, és teljesen jogosan gyilkolta le azt a tagot. Mondjuk, ha pár istenség üldözne engem, én is inkább menekülnék, mielőtt bármi bajom esne.

William az első olyan mellékszereplő, akinek nem véltem túl sok hasznát. Oké, tiszta sor, egykoron közösen voltak rabok Anjával, de aztán hirtelen minden nőneműt elcsábított Kresley Cole könyveiből, aki nem ember? Mi a manó? Meg most visszakapta a könyvét, amit annyira őrzött? A hidránál sem segített valami sokat…

Kíváncsi leszek, mikor találják meg a szelencét. Még mielőtt az az őrült isten találná meg. Vagy a Vadászok. Rosszabbak azok, mint Van Helsing. Siennát abszolút nem sajnáltam. Tény, ízelítőt kaptunk, hogy Paris milyen, és ez a lány életébe került.

Showalter világa tényleg olyan lenyűgöző, ahogy több más helyen olvastam. A történet tényleg olvastatja magát. És sietnem kell, mielőtt folytatná valamelyik kiadó a sorozatot.

Összegzés

Borító: 3/5 – nem valami szép az egyén, de a színeket nagyon eltalálták
Karakterek: mindenkit lehet szeretni, Paris nekem konkrétan tiszta Sirius.
Kedvenc jelenet: Anja összes szórakozása
Kedvenc karakter: Lucient szeretem ám… ^^”
Tetőfok: Anját megkedveltem, mert rendesen megismerhettem
Összesítve: 4/5


Alább tudsz üzenetet hagyni.