Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/02/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! \m/ ♥
Miközben ültem magam előtt, a második névnapomra kapott bögrényi teámmal, azon agyaltam, hogy vajon az a lány, aki még 2019-et elkezdte, mit gondolna arról az Amyről, aki éppen ezeket a sorokat pötyögi.
Valószínűleg büszke lenne rá, de lehet, hogy nem. Sőt, még el is csodálkozna, hogy egyáltalán hogy élné túl. Sok mindent éltem meg, és nem azért nem írtam, mert nem lett volna mit mondanom, vagy nem lett volna kedvem és időm. Nem éreztem szükségesnek, hogy szóljak, hogy juhú, élek, csak éppen olyan válságot éltünk túl, amit senkinek sem kívánok.
Merőben részletekbe nem akarok bocsátkozni, volt itt kórház, vitatkozások, sírás, elszigeteltség-érzés, kialvatlanság, undor, fohászkodás a nyugodt életért, meg minden ilyesmi. Lesz most itt minden, mint a jó zacskós Vifon-levesekben.


» Február viszonylag csendben kezdődött, és akkor eldöntöttem, hogy nem kellene minden napnak ugyanolyannak lennie: felkelek, elmegyek dolgozni, hazajövök, megnézem az aznapi Legyen ön is milliomos!-t, aztán lefekszek aludni. Itt már túl voltam a nagyon balszerencsés időszakon. Úgy a hét vége felé rájöttem, hogy veszettül fáradt tudok lenni, és azt a kevés időmet is, ami maradt, nem arra fordítottam, ami a leginkább ki tudna kapcsolni.
» Öröm az ürömben, hogy éreztem kedvet ahhoz, hogy írjak, és így esett a választásom egy történetre, amit még tavaly év eleje felé félbehagytam, így csak modernizálom. Jó kikapcsolódás, de valamiért nem érzem úgy, hogy ez lenne az, amivel úgy kezdeni is akarok valamit.
» A Before the Dawn sorsa már eldőlt, viszont még mindig nem tartok ott vele teljesen, hogy küldözgessem. Pedig már látom azt a nagy átkötést, amivel elkezdhetném a második részt, de mégse…
» Túl sok dolgot akarok egyszerre csinálni, és kevés nekem a nap 24 órája.
» Egyik pénteken munka után kolléganőmmel elmentünk iszogatni az Akváriumba, ahol kaptam néhány jó tanácsot, amiket meg is fogadtam. Jó azért ismerni azokat, akikkel együtt dolgozunk munkaidőn kívül is.
» Többet nem fogom megígérni, hogy úgy megy majd a blog, mint az álom. Magamnak nem bírok megfelelni ezzel, és nem a külsejével van bajom, és nem is azzal, hogy nem lenne mit írnom. Nincs beosztásom, mikor mivel foglalkozom.
» Utálom a metrópótlót. [#justarandomfact]
» Elkezdtem végre olvasni a Vampire Knight mangát, erre megint kitört rajtam, hogy végig akarom nézni mindkét évadot az animéből.
» Megdícsért a kisfőnököm, hogy milyen szépen látni, hogy fogytam.
» Sikeresen betegen kezdtem a hetet, mára csak köhögök, de azt is fájdalmasan.
» Láttam, hogy lehet előrendelni az új Starkill lemezt, és igazán tiszteletreméltó, hogy a fiúk mit akarnak elérni ezzel, aláírom… Parkerék tényleg veszett jó zenét csinálnak, csak ha végre kidobnák Sarah-t onnan, sokkal menőbbek lehetnének. Ez a „beszopom magam a bandába, mert járni akarok az énekessel” vonal egyszerűen felforgatja a gyomrom. Legalább ne csinálja nyilvánosan. Tudom csajok, kár volt őket összeboronálni a Parkeres-fanficben.
» Bezzeg az új Lacrimas-albumról semmi hír sincs, és az biztooos, hogy olcsóbb lenne, pedig manapság az euró árfolyama drágább, mint a dolláré.
» Márciusban veszélyes hónap következik. Legalábbis bent biztos, hogy sok terhelést fogok kapni.
» A héten sokszor estem másodpercnyi szerelmekbe déli típusú pasikkal, akiket aztán soha többet nem láttam.
» Elkezdtem mindenről listát írni a csodaszép A4-es füzetkémbe.
» Sajnos rászoktam, hogy mikor látom, hogy váratlanul üzennek nekem Face-n, mindig megkérdezem: ki vagy, és miért zaklatsz? De ezt vicces hangnemben, nem csúnyán.
» Végül letettem az idei Aranymosásról, mert bár a téma közel áll hozzám, nem tudom nem fantasy nélkül írni. Shame on me . _ .

» Nekem a Valentin-nap egy átlagos csütörtökre esett. Amúgy is, hülyeségnek tartom. Az év többi napján nem kell a párom szeretni? Minden a pénzről szól.
» Sajtos virslit akarok enni már egy pár napja, csak nem jutottam el még odáig, hogy meg is valósítsam.
» Valahogy idén se érdekel az Eurovíziós, de mégis tudom, hogy lesz róla poszt majd.
» Vicces, mikor én mondhatom el, hogy a Lordi megnyerte a Dalversenyt 2006-ban.


Alább tudsz üzenetet hagyni.