Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/01/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 5 csillag Olvasónapló

Szerző: J. R. Ward
Cím: Felszabadított szerető
Eredeti cím: Lover Unleashed
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Sorrendben: 9.
Fordította: Lukács Lászlóné
Magyar kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2018
Eredeti kiadó: NAL
Kiadás éve: 2011
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus, vámpíros
Oldalszám: 608 oldal
Molyos értékelés: 88%
Goodreads értékelés: 4.28

Fülszöveg:

Payne-t, Vishous ikertestvérét ugyanabból a sötét, csábító fából faragták, mint a fivérét. Anyja, az Őrző éonokra elzárta őt a világtól, ám miután kiszabadul, borzalmas sérülést szenved. A testvériség Dr. Manuel Manellót hívja hozzá segítségül, mert ő az egyetlen, aki meg tudja menteni az életét. Amikor az emberi sebész és a harcos vámpírlány találkozik, a világuk összeütközik, a szenvedély azonban tagadhatatlanul lángra lobban közöttük. Miközben oly sok minden ellenük dolgozik, vajon erősebbnek bizonyul-e a szerelem a születési jognál és a biológiánál, amely elválasztja őket?

Véleményem

Én nem tudom, miért nem szeretik ezt a könyvet. Pedig jó ez így, ahogy van. Manello akkor is a szívem csücske volt, mikor még Jane-t akarta felszedni… de szerencsére, nem történt meg (Jane-nel senki se járna jól). A zenei ízlése az enyém, úgyhogy fajtársam, mellesleg elkötelezett állatvédő (elég csak Dicsőségre gondolni), és nagyon szerelmes. Nekem is kell egy ilyen.

És ha már ennyiszer említettem a szőke doktornőt… itt is szerepelnek, hiszen Vishous megtudja, hogy Payne az ikertestvére, az Őrző meg elzárva tartotta mindentől, így övék a másodszál. De hogy miért vannak még mindig együtt, mikor egyértelműen nem passzolnak össze… és itt fogják belém vágni a nagykést.

Qhuinn-nel mi lett? Miért vagy ilyen sírós baba, édesem? Nem nyavalyogni kéne, hanem tenni valamit. Mindenki tudja, hogy akarjátok egymást, miééért nem léptek már egymás felé, hm? Annyira, de annyira kelletek egymásnak, mint embernek a falat kenyér.
Édes istenem.

Ami még újdonság, az a Banditák bandája. Jó, nem vágódtam tőlük hanyatt, de az a hármas a hotelben, az indított el bennem anno egy vezérhangyát, ami miatt megszületett a szerelmi háromszöges sztorim.

Összegzés

Borító: 5/5 – sokkal jobb, mint az előző
Karakterek: Manellot nem kaphatom meg? Vigyázok rá, megígérem
Kedvenc jelenet: mondjam, hogy a hotelbeli? Mert akkor csúnya szemeket kapok
Kedvenc karakter:Manny és V vitte a prímet
Tetőfok: Payne lovagolni megy Dicsőség hátán
Összesítve: 5/5


Alább tudsz üzenetet hagyni.