Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/01/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 5 csillag Olvasónapló

Szerző: J. R. Ward
Cím: Síron túli szerető
Eredeti cím: Lover Eternal
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Sorrendben: 2.
Fordította: Lukács Lászlóné
Magyar kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2018
Eredeti kiadó: Signet
Kiadás éve: 2006
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus, vámpíros
Oldalszám: 512 oldal
Molyos értékelés: 92%
Goodreads értékelés: 4.37

Fülszöveg:

Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár…

A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért.

Kettejük erotikus szenvedélyéről szól az Éjsötét szerető folytatása, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

Véleményem

Rhage már az első kötetben elbűvölt a titokzatosságával, de itt egyszerűen visszavonhatatlanul beleestem. Mary hozzáállása pedig az ilyen pasikhoz, hogy úgysem vesznek észre, egy az egyben az én mentalitásomat is tükrözi. Szóval, most még siránkozok egy kicsit :DDD

Bár a mostani újraolvasással kihagytam az alantasok szenvedéseit (O szenvedését aztán pedig pláne…), így egész hamar az egyik kedvenc párosomra tudtam koncentrálni. Egyszerűen úgy bele tudtam képzelni magam az összes jelenetükbe *-*. Mary határozottan erős nő, egy igazi túlélő, aki mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni. És végül is, igaza van. Te sem hinnéd el, ha egy ilyen tökéletesség, mint Rhage, elkezdene utánad menni, mert a hangoddal elvarázsoltad.

Ha már Rhage: el sem tudom képzelni, mennyit szenvedhetett a vadállattól. Igen, sok a 200 év, és volt még 91 éve hátra, de Mary miatt vállalta a szörnyeteget. Azóta a mini Godzilla kezes bárány (valamennyire).

Mondjuk azt nem tudtam megérteni, Rhage miért nem jött rá előbb, hogy a szörnye is akarja Maryt. Jó, értem én, kellett a sztorit húzni, de logikusan gondolva annyira egyértelmű volt, hogy ez a heves vágy túlmutat a szokásos birtokló ösztönön. Rhage esetében semmi sem egyszerű.

És bár tudom, kiké a következő könyv, szerintem itt Zsadist és Bella tökéletes felvezetést kaptak. Egyszerűen az a tipikus Szépség és a szörnyeteg, ami már megmozgatja a fantáziákat. És az esetek többségében mindig a férfi a szörnyeteg, pedig ez nem igaz. Néha lehetne fordítva is!

Ui.: én is akarok valakit, aki ennyire rajong értem, mint Rhage Maryért ; – ;

Összegzés

Borító: 5/5 – egységborítóval minden jobb! ^^
Karakterek: 5/5 – ha nem pontozom az alantasok szerencsétlenkedéseit
Kedvenc jelenet: kiderül, hogy Mary-ék együtt maradhatnak, mert az Őrző nem tudta, hogy Mary meddő
Kedvenc karakter: a két főszereplő, Rhage és Mary. Olyanok, mint a borsó meg a héja.
Tetőfok: Mary kifut Rhage után, hogy elmondja, nincs jól
Összesítve: 5/5 – szívem szerint felpontoznám, de akkor nagyon elfogult lennék


Alább tudsz üzenetet hagyni.