Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/11/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Books Haul

Hy darlings! \m/ ♥

Úristen, el se tudjátok képzelni, mióta vártam már azt a pillanatot, hogy végre bevezethessem a bookhaul rovatot a blogon! Most végre megérkezett a megfelelő pillanat, ami szerintem hasonlóan lesz, mint az Amanda kalandjai a YouTube-on, mindig hó végén. Lehet, hogy nem mindig lesz ennyire sok, mint most, de azt hiszem, így sokkal jobb lesz, mint állandóan egyesével felpakolgatni.

Jó csemegezést! ♥

» Micsoda Potter-head vagyok én, ha meg sincsenek igazából a könyvek a polcomon?! Kérdezhetitek jogosan. Eddig mindig kölcsönkaptam a könyveket, de ennek vége! Úgy döntöttem, hogy szépen apránként Harry-ék beköltöznek a polcomra, és ott is maradnak, ameddig a gyerekemnek nem olvashatok fel belőle. Még egyelőre csak a Bölcsek köve és a Titkok Kamrája érkezett, de már tervezem, hogy január-február környékén a maradék 5 kötet is hazaérkezik.

» Laurell K. Hamilton munkásságát először az Anita Blake könyvekkel kezdtem, és tudom, hogy nehéz fába vágtam a fejszémet, mikor az agyam eldöntötte, hogy minden könyve kell, ami megjelent magyarul. Viszont, ahogy előljáróban nézegettem, nehéz lesz beszerezni, mert nem mindenki adja el a példányát. Viszont! Még tart az akció az Agave-nél, egészen év végéig, így érdemes lecsapni rá. Így került a birtokomba a 10. kötet, a dupla Leláncolt Nárcisszusz, valamint a 15. kötet, A Harlekin. Legjobb tudásom szerint nem teljesen összefüggő a történet, az előzetes köteteket nem kell előtte olvasni, de nem tudom, érdemes lenne-e belevágnom így, gyakorlatilag a széria közepén.
A Merry Gentry sorozatából még egyet sem olvastam, és így 4-8 kötetek költöztek haza, hihetetlenül olcsón!: Az éjfél simogatása, Misztrál csókja, Fagyos érintés, Elnyel a sötétség és az Isteni vétkek. Már csak 4 kell, és teljes a sorozat.

Tudom, már látom magam előtt, hogy fogjátok a fejetek, hogy mekkora idióta vagyok, hogy nem az elejétől kezdek egy sorozatot hazaköltöztetni, de semmi sem alakulhat úgy, ahogy én akarom.

» Kerstin Gier Időtlen szerelem trilógiája évek óta kinézett darab, és éltem a Könyvmolyképző lehetőségével, hogy 2 kötettől ingyenes a kiszállítás, plusz, volt egy akció is az Alexandránál, úgyhogy a kettőt vegyítve megszereztem a Zafírkéket és a Smaragzöldet. Azért nem az elsőt, mert azt megrendeltem már Lara Adrian új könyvével, már csak érte kell(ene) mennem.

» Madeleine Roux Asylum trilógiája mindig is érdekesnek tűnt, mégha nem is várok benne akkora parafaktort, mint a True Fear játékoktól. Egy 2+1 akció volt a Libriben, mikor őket vettem, és sajnos a kezdőkötetnek számító Asylum – A bolyongó lélek nem volt ott, ezért csak a trilógia másik két tagja, a Sanctum – A rejtélyes társulat és a Catacomb – Az eltemetett múlt jött haza, egy Nyírd ki ezt a naplót társaságában. Ez volt a +1 könyvem, és tulajdonképpen nem fizettem érte. Ingyen könyv a jó könyv, nem?

» Bram Stoker részemről egy remek író, és nem volt kérdés, hogy amint számomra kedvező borítóval lát napvilágot a Drakula, megszerzem. Ez a mostani kék, vészjósló kastélyos darab pedig annyira elvarázsolt, hogy az összes összegyűjtött Libri-pontomat rááldoztam, és így is féláron sikerült hozzám költöznie. És nope, így láthatja mindenki, de kölcsön nem adom.

» A molyos értékelések szerint a Drakula előzményeként is hirdetett Dracul igencsak felkeltette az érdeklődésemet, mert nekem aztán minden kell, amiben szerepel egy vámpír. Vagy ha több is, az még jobb. A borítója is megfogott, igazán elérte azt a creepy hatást, amit mostanában sok helyen tapasztalatok, ha valahogy vizualizált félelmet akarnak átadni a tervezők.

» Richelle Mead Vámpírakadémiájának első része évek óta a polcomon is hever, olvastam is már legalább ötször, de még addig nem jutottam el, hogy a széria többi részét is megszerezzem. Aztán az Agave elhúzta előttem a mézesmadzagot, és rá is haraptam az Örök kötelékre. Így már csak 4 rész kell, hogy teljes legyen a sorozatom.

» Az utolsó, hátrahagyottnak hitt könyvről szerintem eddig nem meséltem. Egy szerzőpáros, Roderick Gordon és Brian Williams írtak egy négyrészes történetet, aminek az első része évek óta nálam van, de eddig csak kétszer olvastam el. Nagyon jó kis fantasy egy föld alatti városról, amit mindenkinek ajánlok. A negyedik rész is akciós volt, így a Vissza a felszínre is végre elfoglalhatta méltó helyét a kezdet mellett.


Nem is tudom, mikor voltam ennyire boldog, mikor utoljára a könyvespolcomra néztem. Elég sok klassz darabot látok, amik mind arra várnak, hogy (újra)olvassam őket, és megannyi boldog percet tölthessünk el egymás társaságában.

Szerintetek melyikkel lenne érdemes kezdenem, mielőtt újra nekivágok az elejétől elolvasni a Fekete Tőrt?


Alább tudsz üzenetet hagyni.