Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/11/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Hy darlings!

Jó rég volt, hogy írtam valamit valamit. Nem is tudom igazából, hol kezdjem nehéz mostanában bármiről is beszélnem. Pedig nem vagyok az a fajta, aki nem érzi magát jobban akkor, ha nem írja ki magából.
Lehet, hogy csak a fáradtságtól, de mostanában egyre több butaságot csinálok, és ilyenkor jön a pillanatnyi pánik. Néha hajlamos vagyok gyerekesen viselkedni, főleg ha úgy érzem, rosszat tettem. Hajlamos vagyok akkor úgy is érezni, hogy valaminek vége szakad, és megint kezdődik minden rossz elölről. Tudom, hülyeség, de hajlamos vagyok túlagonizálni mindent, de ez van. Ezt most le kellett írnom, mert tudom, hogyha kialszom, jó lesz. Magamért felelek elsősorban, és eddig semmit se csináltam rosszul, maximum aprócska dolgokban figyelmetlen voltam. Most na, ha sok a meló, hajlamos az ember hibázni. De sokszor írtam le a hajlamos szót, jesszus.

Várom a hétfőt, lesz egy aranyos hármaskoncert a Dürer-ben, így megyek nézni a sok jó zenészt. Most esik csak le, hogy látni fogom a Nothgard-ot végre! Amióta kicsúszott a szívemből a Starkill, azóta velük vigasztalódom. Már meg is beszéltem, hogy megyek be aznap dolgozni (nem kell nekem szabadnap, Odin shieldmaidene vagyok, nincs alvás), aztán majd jó lesz minden. Augusztus rég volt, így ideje szórakozni is egy kicsit (szeptembert nem számítom).

Azért zajlik az élet körülöttem rendesen. Sikerült megint 3 napra kizárnom magam a saját blogomból, mert egy bővítmény nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna. Vannak még néhol hiányosságok, próbálom őket idővel pótolni, csak nap végére örülök, ha egy helyben ülök úgy, hogy nem kell megmozdulnom. Hiába szeretem a munkahelyem, ha az a legnagyobb bajom, hogy be kell menni tömegközlekedéssel (elindulni nehéz, na) – 17:00 után meg már számolom a perceket. De csak azért, hogy minél előbb letehessem a fenekem, és magánemberként azt csináljak, amit akarok.
Ami jelen esetben az, hogy rendezgetem a magánkönyvtáram. Tegnap az utolsó régi kiadásos FTT-könyveim is új házba költöztek. Igen, mind. Kicsit fájt a szívem az agyonolvasott Éjsötétért, és az Andi által aláírt Síron túliért, de ha már egyben a sorozat Rehvenge-ig, egységes gerinccel, akkor legyen már úgy… jut eszem Andi, nem szeretnél meginni egy teát/kávét nálam? 😀 Úgyis lennének kérdéseim.
#eselytelenhogyvalaszoljon #remenyhal

Nagy akció van év végéig az Agave kiadónál, így lecsaptam az olcsóbb könyvekre, és eddig folyamatos az érkezés. Alig egy órája jött az sms/e-mail a futárszolgálattól, hogy az átvételi pontra érkezett az utolsó csomagom, így holnap meló előtt beugrom a boltba, úgyis útba esik. Így végre akkor majd készítek egy nagy bookhaul posztot.
Pluszban, félre van téve nekem egy Éjsötét vágyak (Alvilág urai 1.), valamint decemberben végre-valahára teljes lesz a Fekete Tőr Testvériség. 1-től 14-ig. És aki kölcsön meri kérni, fogom a nagytűt, és bevarrom a száját.
#nemagressziv #nemadom #mine #enyem #nemnezelra

Franc a pofámba, hogy a jutalékom erre ment el, de nem aggódom amiatt, hogy baj lenne az albérlettel.

Sokszor megemlegettem már, hogy írok, és mostanában két sztorin dolgozom: az egyik természetesen a Before the Dawn, ha már tervben van, hogy befejezem; a másik pedig egy olyan, amit szerintem senki se fog elolvasni, vagy ha igen, lehúzza: egy szerelmi háromszög a témája, megspékelve a saját fantáziavilágommal. Nem bonyolult igazából, de jól esik a lelkemnek
A nagyuras sztorim szerintem nem lesz befejezve (bocsi Eszti/Limcsi), vagy ha mégis, nem ugyanezekkel a karakterekkel. Valahogy nem is képzeltem amúgy sem, hogy belepasszolna amolyan spin-offként az eddigi sztorikhoz, úgyhogy nem vesztek vele olyan sokat. A szerelmi háromszöges bezzeg egy az egyben spin-off.

A blogra nézve is szeretném a terveimet megosztani, hiszen sokan ezért jöttök/jöttetek, mert valamiért érdekel az, mit írok, és nem tudok elég hálás lenni nektek. ♥
» Próbálom kitalálni, hogy vitelezzem ki az új rovatokat. Esélyesen már csak jövőre indítom az Olvasónaplót, ezzel együtt lesz bookhaul is, így januártól figyelni fogom a megjelenéseket, és lesz értelme a book-tageknek is.
» Legalább 2-3 havonta esélyes lesz a koncertbeszámoló részleg is, mivel egyelőre nincs olyan zenekar, ami úgy megmozgatna. Jó, most csak januárra nincs még senki, de ez egy ilyen időszak :D.
» Láttam, hogy a régi blog tárhelyén sosem tapasztalt szinteket öltött a látogatottság, amin meglepődtem (és köszönöm Ninaa, hogy szóltál róla!). Biztos észrevették, hogy folyamatosan tűnnek el a bejegyzések, mert majd amint egyben lesz, szépen kiírom a búcsúszöveget, ami egyébként félig már készen is van.
» Galéria szempontjából is javulás lesz, most hogy fényévekkel jobb a telefonom. Na, ezért nem fogok virágokat fotózni, de egyelőre ez még egy nagyon távoli opció. A macskámat viszont többet fogjátok látni, mint amúgy eddig.
» Nem feledkeztem el az eddigi rovatokról sem, csak a meló-blog-alvás háromszögéből eddig mindig a blog jött ki rosszul. Próbálni akarok ebben a hónapban ezen változtatni, megígérem, nekem se jó, hogy pangás van, elhihetitek.

Remélem, ennyi elég volt egyelőre.
Stay metal and hail the apocalypse! \m/


Alább tudsz üzenetet hagyni.