Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/10/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Books Essence Haul

Szerintem jobb, ha csak a képekről mesélek, az az igazi úgy igazából 😀

» Költözés során sajnos a téli csizmáimat szemrevételeztem, és akkor láttam, hogy bizony, 2012-2013 óta igencsak rajtahagyta az idő a fognyomát mindkettőn, így nehéz szívvel, felidézve, milyen volt kölcsönösen szerelembe esni, búcsút intettünk egymásnak. Viszont sajnos így a hűvös időre semmi cipőm nem volt… amíg be nem mentem a D-betűs boltba, és meg nem láttam ezt a bakancsot. Hasonlít egy Steel-re, de mégsem teljesen az. Még. A zoknik pedig amolyan mellékes dolgok, mivel egy csomó egyszerűen leesik a lábamról, így muszáj volt valami ujjat szereznem. Ez így volt jó.

» A következő utam a papírboltba vezetett, ahol betankoltam jövő évre BuJo terén. Néha nem árt, ha jelölni akarom, mit kell csinálnom blog terén, mikor vásároltam könyvet, stb. Így itt látható 6 Stabilo tűfilc, 2 post-it csomag (nem volt lila ; – ;), 2 pasztell árnyalatú szövegkiemelő (lila és rózsaszín, mert hát na), és 2 boríték, amiket igazából minden évben vadászok augusztusban, de feketét eddig nem találtam. A borítékba azóta bekerült az első fizetéspapírom, amit direkte nem mutatok meg.

» Következett a dm, ahol végre beszerezhettem pár dolgot. Igen, kezdek leválni, önállósodni. Megszereztem végre a legjobb fogkrémet, ami tényleg használ; egy dezodort, aminek eszméletlen finom édes illata van; egy tusfürdőt, aminek pillecukor illata van. Ennyit arról, hogy vaníliás lesz, de majd legközelebb, ha ez elfogyott.

» Egy rendelésem volt a könyv, ugyanis szeretném egyben tudni a Harry Potter sorozatot. Ez pedig muszáj volt. Én ezzel a borítóval szerettem bele ebbe az univerzumba, így ragaszkodom, hogy abban is legyen a polcaimon. Remélem, hamar összejön mindegyik, és megint az a 11 éves lehetek, akinek J. K. Rowling gyönyörűvé tette a gyerekkorát. Az a kör alakú valami melóhelyi cucc, egy jövőbeni kalapomra szántam, szegecses karkötő eredetileg. A tic-tac pedig kellett, mert finom gyümölcsös íze van.

» Ismét Libri, ezúttal Rhage első könyve, és my sweet baby Rehvenge költözött haza. Iiigen, Rehvenge végre ismét nálam van! Soha, de soha többet nem vagyok hajlandó kölcsönadni, így akinek nagyon kell, vegye meg magának, de hogy ez a könyv többet a kezeim közül nem kerül ki máséba, az tuti.

» Melós gyűjtemény: mivel semmi fekete kardigánt nem találtam 5 ezer alatt, így a boltból szereztem egyet… jó meleg, kényelmes, és végre nem fázom reggelente. A másik pedig egy Disturbed trikó, leárazva, és elviekben utolsó darabok egyike, mert kifutó. Szerintem a kifutókra fogok utazni.

» Azt mondják, ha Pepcoba mész, valamit mindig veszel. Nos, nem tudtam ellenállni, úgyhogy… nézzük is. Két tárolóegységet vettem, a műanyag dobozba a körömlakkjaim költöznek, a rózsaszín mintásba pedig az a rengeteg post-item, ami az évek alatt felgyülemlett. Nem mondom, hogy nem kellene még néhány, tudnék mit belepakolni, de mindent szépen sorjában. A két fejpántot kimondottan a Halloween miatt szereztem be (mert az ott fekete macska lila masnival), és a denevér is ilyenkor kötelező kellék. Még találtam denevéres hajcsattot is, mert arra úgy szükségem is volt.
Balra két dolog is látható: elviekben színes nyomda (BuJo örül neki), a másik pedig arcfesték, hogy azért valami jelmezszerű legyen nekem majd Halloweenkor. Még nem tudom, mi lesz pontosan, de valami már körvonalazódik.

» Végezetül pedig megint Müller. Ezt a sminktáskát már tegnap kinéztem, csak elfelejtettem elhozni. Ki lehet színezni azzal a rózsaszín tollal alatta, de szerintem nem nézne ki túl jól, így nem nagyon festegetek vele. Mellette elvileg ajakír, amit feketének hirdetnek, de közben csak maga a töltet az, színileg nem fekete, hanem rózsaszín. Legalábbis nekem csak valami halovány árnyalatot ad a számnak. #atvertmetalos
Mellette még egy Essence lakk (36, dare it nude), mellette pedig egy szempillaspirál, ami elvileg 18 óráig bírja elkenődés nélkül. Lassan érik egy Mi van a sminktáskámban poszt, ugye?

» Azt nem bírtam megállni, hogy ne menjek be a Pepcoba se, mert mindig lehet jó dolgokat találni, még akkor is, ha közben minden tocsog a karácsonytól. Az ékszertartó fa arra lesz jó, hogy majd a mostanában viselt nyakláncaimat tartsa. Az ételhordót gondolom nem kell ecsetelnem, ahogy a bögrét sem. Az a feketés valami az Halloweenes hajgumi pack, de én szívem szerint karkötőként hordanám őket, úgyhogy valószínűleg ezt fogom tenni vele. A füzetet meg azért vettem csak, mert tetszett rajta a felirat. De amúgy ebben szeretnék kaligráfiát gyakorolni, meg néha 1-2 blogkinézetet megrajzolni. Még elválik.

» A bolt nevét már nem tudom, talán Ximi Vouge vagy valami ilyesmi, de a Pepco mellett van kettővel. Itt találtam meg álmaim kalapját, amiben vagánykodni akarok. A kulacsra pedig az van rá írva, hogy You & Me ♥. Mivel errefelé elég kemény a víz, így lehet, hogy egy idő után vázaként fogom használni selyemvirágnak, csak még találni kell bele megfelelőt.

» Nem bírtam megállni, hogy ne nézzek be a könyvesboltba sem, ahol most egy 2+1 akció keretein belül költöztek hozzám az alábbi könyvek. Persze, az Asylum trilógiának nem találtam meg az első részét, de ami késik, nem múlik. A Nyírd ki ezt a naplót! pedig szerintem érintetlenül fog állni, mert ki vagyok én ahhoz, hogy egy könyvet tönkretegyek. Akkor sem, ha ez éppen a +1 könyv volt…


Alább tudsz üzenetet hagyni.