Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/10/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Essence Haul

Vagy csak szimplán egy hatalmas idióta vagyok, de azt hiszem, nem követtem el akkora hibát. Amúgy is, előbb vagy utóbb úgyis tartottam volna egy shopping day-t.

» Iiigen, az ott az én drága Rhage-m! Az FTT 14. kötete amolyan alap dolog volt, aminek hozzám kellett kerülnie, mert már kb. azóta fájt rá a fogam, hogy megláttam. Még nem tudom, mikor lesz róla értékelés, de amit eddig olvastam belőle, az tetszett. Vishous megint nagyot alakít!
» A fülhallgatóm még jó nyáron tűnt el, azóta türelmesen éltem, és hallgattam az összes tömegközlekedési pletykát, így alig vártam, hogy végre legyen fizetésem. Nem akartam egy olcsó kínait vásárolni, amivel nem hallok semmit, így végül a Tesco-ban szereztem be.
» Mivel nem szeretem a gumis fülhallgatót (fülzsírszippantósnak is hívom), ezért nekem mindig kell szivacs. Pont akkora így, hogy kényelmesen a fülemben ragad, máskülönben kicsúszik… pont az a pár milliméter…
» Kivételesen nem DM-ben jártam, hanem a Müllerben… ahol megtaláltam végre azt a midnight sky nevű Essence lakkot, amit kb. fél éve csak üldöztem! Rögtön jött is a kosaramba. Mellette választottam a rockablue-t, ami szintén kívánságlistás volt, és ezek mellé kellett egy lila is, ezért esett a választásom az ultra violet színre. Nem tudom, mikor fogom felkenni valamelyiket is, egyelőre feketével nyomulok.
» Végül pedig, mivel megfogadtam az 101 dolog 1001 nap alatt posztomban, hogy megtanulok sminkelni, és sminkkel élni, az alapokkal kezdtem: szemhéjtus és szemceruza. Sajnos mivel minden hígitott termékre allergiás vagyok, kénytelen voltam hozzányúlni az olcsóbb kategória eggyel fentebbi rétegéhez, ami még mindig pénztárcabarát számomra. Már alig várom, hogy használhassam őket, hiszen mindig is szerettem keretezni a szemeimet, csak megfelelő termékeim nem voltak hozzá.

Itt láthatjátok közelebbről is a lakkok pontosan hogy festenek:


Alább tudsz üzenetet hagyni.