Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2018. szeptember. 02.
Zene – Alice: Madness Returns OST: Dollhouses

» Még mindig nem szabad alkoholt innom, mert idiótább leszek, mint voltam. » Leszakadok málháról, mert minek. Akinek kereszteznie kellett az utamat, velem maradt. » Hogy a francba fogok én edzeni, ha így is hajnali négykor kell kelnem?! De már legalább leszoktam a liftről. » Szeretnék egy fekete tornacipőt, brühühü ; – ; » Egész héten úgy éreztem magam, mint Daenerys Targaryen, de csak azért, mert lemásoltam a frizuráját. Már csak az én drága Khal-omat kellene megtalálni… :/ » Annyi idiótával találkoztam a héten, hogy kedvem támadt rendelni Radics Peti shopjából egy Hol a kötél? pólót… de majd jövőre. » Melóba kell fülhallgató, vagy nem tudom, mit csinálok. Megöl a csend. » Tele van ez a hétvége normális emberekkel. Csak én vagyok idióta. » Szerintem a 15. tetkóm az valahogy kötődni fog a Creature Feature-hez. » Normális azért sírni öt percig, mert másnak a hangján hallani, ha baj van?

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020