Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/08/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Eipix Entertainment HOG Reviews Myths of the World

Megjelenés: 2018. augusztus 15.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Főhősünk alig várja, hogy felfedezhesse a polinéziai szigetvilágot, mikor nyaralása nem várt fordulatokat hoz: lezuhan a hőlégballonnal, és az egyik szigeten élő törzs hercegnője foglyul ejti.

Amanda szemszöge

Konkrétan akiről szó van, Hiro, mert a hercegnő, Hina, kikosarazta, mikor megkérte a kezét, de el is vitt valamit, amivel valami szörnyet tud a vulkán mélyén tartani.
Történet szerint – amit a megmentőnk, Kiri mesélt el – az égen csillagok voltak, majd egyik nap esőcseppek hulltak a forró lávára, és szerelem alakult ki köztük. Született egy gyermek, de az elég kiszámítható volt, ezért készítettek egy furulyaszerűséget, amivel esténként el tudták altatni. Generációról generációra öröklődött ez a dolog, ám mostanra Hiro ellopta ezt a furulyát.

A hercegnő testőrének apja lopta el a furulyát, időközben felébredt a lávalény is, az elemek mind a főhősünk mellé álltak, újra készítettük a furulyát, mert hát összetört. Az öreg meghalt, mikor a lény ledobta a válláról, majd szépen elaltattuk, mintha csak egy nagyra nőtt gyerek lett volna.

A bónuszban Hina egy versenyt rendez, ahol a győztest választja majd párjául. Az események megváltoztatták Hiro-t, és úgy néz ki, táplál valódi érzéseket a hercegnő iránt. Hiro részt vett a versenyen, három csapdába esett vetélytársát is megmentette, majd ha már ott volt az Elemek Templomában, a végső próbát is kiállta, mikor a szellemek próbára tették.

Szerintem

Kicsit felüdülésnek éreztem ezt a játékot, legalább itt tengerpartot látok :D, még akkor is, ha közben van egy lávaszörny, ami nem képes elaludni zene nélkül, és tönkreteszi a nyaralásomat. A történet is tartalmazott újdonságokat, bár miniket nem. Azokból megint egy csomó volt, sokszor megint több is egymás után.

Grafika: 08/10 – mostanában nem alkotnak szimpatikus karaktereket
Teljesítmény: 08/10 – párszor fagyott nekem, a sok tűz nem barátom
Történet: 10/10 – kár, hogy folytatást nem látunk, mert fel lehetne oldozni az állandó altatásból a szigetet (tudom, más kultúra, nem kell megdobálni)


Alább tudsz üzenetet hagyni.