Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2018. május. 26.
Zene – Road: Megint nyár

Már meg is jött a következő kör, de most csak ketten jelöltek, így csak az ő kérdéseikre válaszolnék. Most Dzsennii és Niki voltak ilyen aranyosak, köszönöm nektek ♥!

Dzsenii kérdései:
1. Legemlékezetesebb nyarad gyerekkorodból?
Annyira eget rengetően nagy nem volt, mert sok helyen jártam. Sokszor voltunk úttörővasútazni, kirándulni, libegőzni. Libegőzni mondjuk a mai napig szeretek, így lehet, hogy oda kellene rendezni egyszer egy bloggertalit.

2. Milyen országokba szeretnék eljutni?
Ha már eljutottam Ausztriába, szívesen mennék Németországba (meglepődtetek, mi?), meg egyszer az életben Párizsba, Rómába. Igazából szinte minden közkedvelt helyre, mert az milyen menő lehet már.

3. Milyen egy tökéletes nyár számodra?
Nem túl meleg, kissé esős, sok fagyis, remek koncertes, és történik valami, ami nem szokványos. Ebből egyedül eddig a nem szokványos volt az, ami sose valósult meg.

4. A tavalyi nyárból mi volt a legemlékezetesebb számodra?
Albérletbe költöztünk.

5. Melyik az a zene amire azt mondod, hogy a nyár jut eszedbe?
Szerintem ezen most senki se fog meglepődni.

Niki kérdései:
1. Milyen könyveket olvastatok mostanában, milyen filmeket, sorozatokat néztetek meg? Lett közülük kedvenc?
A napokban fog érkezni a Siren első évadának véleményezése, szóval az most kedvencem lett, hogy utána mit nézek, azt nem tudom. Bár mit akarok, ki van írva a néznivaló lista, csak elkezdeni kéne.

2. Ha szeretnétek felfedezni új blogokat, akkor hol nézelődtök? Blogger Közösséges csoport most nem ér :D
Elkezdek blogokat lesni, és azoknak a cseréit. Előbb vagy utóbb találok valakit, akinem megfog a stílusa, vagy találok nála valamit, amivel megfog. Legjobb módszer, higgyétek el. Sokan nem élnek a reklámozással.

3. Mit választanátok: biztos megélhetés, boldog élet, nagy ház stb., de utazás nélkül, ergo ha mondjuk Budapesten laktok, akkor Budapest területéről nem jöhettek ki, vagy egy életen át tartó utazás, minden jegyed fizetve lenne, ahogy a szállásod és étkezésed is, de nincs lakásod, sem munkád, gyerekeid és párod?
Mindig a biztosra kell menni. Budapestet eddig se hagytam el túl sűrűn, de ha közben jönnek a zenekaraim, van pénzem, van tető a fejem fölött, boldog vagyok, akkor az tökéletes, ahogy van * – *.

4. Figyeltek arra, hogy az általatok használt kozmetikumok (sampon, tusfürdő, sminktermékek, bőrápolási termékek stb.) állatkísérlet-mentesek legyenek, vagy más alapján választotok? Ha más, akkor mi lenne az?
A legtöbb nem írja rá a dobozaikra, hogy ők most tesztelték-e, de mivel nem nézek annyi kozmetikumot, így igazából lövésem sincs. Azt tudom, hogy vigyáznom kell, hogy kevert bőrre mit szerezzek, és lehetőleg ne a legolcsóbbat, mert ki tudja, mivel van hígitva.

5. Szeretitek a nyarat? Miért?
Ha egyszer eljutok oda, hogy beoszthatom a saját szabadságom, akkor biztos, hogy a fesztiválnyaramat végre megvalósítom, utána pedig majd kaptok összesítőt. Bár most, hogy a nyárra gondoltam, megkívántam megint a fagyit. Egy nagy fagyi most tényleg jól jönne.

Amy Hozzászólások: 0 Awards

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020