Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/05/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews Mad Head Games Rite of Passage

Megjelenés: 2018. május 12.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Carlos nagy örömmel hívja párját, Jennyt a hatalmas felfedezéséről, Hackamore Bluff-ban, de mire elmondhatná, mi az, valami történik, így a nő odautazik.

Amanda szemszöge

Már eleve a helyiek sem valami barátságosak, főleg a recepciós, szegény cicát a pulton csoda, hogy nem verte le. Valami van a városban, mert gyanúsan viselkedik mindenki. Carlos pedig a nyomokat hátrahagyva elárulta, hogy valószínű a könyvtárban kell kezdeni a nyomozást, de még a könyvtáros is tagadja, hogy látta volna Jenny férjét.
Végül sikerült rábukkannunk a temetőben, ahol fogolyként volt tartva, de ahelyett, hogy elmenekültek volna onnan, Carlos megállt Dr. Lynch háza előtt, és a korábban kedves nő határozottan démoni megszállás alatt lehetett.
Egy könyvből tudtam meg azt is, hogy a város addig jó volt, amíg egy Pusztító nevű valami nem érkezett, ami a város lakóinak életenergiáin élt. A Pusztítónak időre van szüksége, hogy megtörjön egy embert, így van idő Carlost megmenteni.

Az már biztos volt, hogy a doktornő azóta kémkedett Carlos után, mióta a városba érkezett. Mivel a halhatatlanság titkát kereste, meg is lelte azt, de valami mást is: egy átjárót egy másik világba, ahol segítséget keresett az ottani lényektől. Az egyik beleegyezett, hogy segített, ha cserébe ő is kap segítséget. Ezért történt az, hogy Emma Lynch doktornőt megszállta a Pusztító, ezért a városiakon élősködik. Uralkodik felettük, de nem ingyen. Egyféleképpen lehet legyőzni, ha visszakerül oda, ahova való.

Jenny átjut a másik világba, ami minden olyan hátborzongató, hogy az én sokat látott elmém is megborzongott tőle. Azonban a recepciós sikeresen elzárt minket a világba. A Pusztító valahogy kapcsolódik Emmához, és úgy irányítja őt a másik világból. Ez a link valahol Hackamore Bluff-ban van, és elég valószínű, hogy a doktornő házában van, mert nem megy messze tőle. Persze, sikerült legyőzni, mert minden sikerül.

A bónuszban baj van, mert a Pusztító nem pusztult el, így aztán tovább szedi az áldozatait. Rögtön mehetünk is utána, és közben megint meg kellett találni Carlost. Annyi volt a dolgom, hogy megtaláljuk a neki létrehozott oltárt, és tönkretegyük, ezzel végleg száműztük a bolygóról.

Szerintem

Érdekesnek érdekes volt, annyi biztos, de valahogy ennek a sorozatnak sincs kiemelkedő része, akárhogy is várom. Pedig ez már a nyolcadik rész volt.

Grafika: 08/10 – pár dolgot változtattam volna, de nem én vagyok az alkotó
Teljesítmény: 07/10 – túl keskeny a képernyő, ha ablakos módba rakom, teljes képernyőn meg nyomorítva van…
Történet: 10/10 – ismét egy lélekzabáló démonnal kevesebb van a világban


Alább tudsz üzenetet hagyni.