Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/05/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

*azt se tudja, hol kezdje*

Nos, sziasztok. Már megint itt vagyok. Szerintem néhányotok már várta, hogy mikor térek ide vissza, és biztos fogadásokat is kötöttetek, hogy meddig bírom a flaunt köreiben. Mielőtt leszögezném, semmi bajom a WordPress felülettel, sőt, igazán élvezetes vele dolgozni, csak mégis jött valami, ami miatt azt a pár új posztot vissza kellett hoznom.

(és követtem is)

A flaunt nem nagyon híres arról, hogy blogok szerepeljenek rajta – ellentétben rengeteg fansite-tal, amik közül néhány designja igencsak meglepő, néhányé kijött a fogkrémtubusból, de mindenek előtt jó volt… úgy tegnapig. Egyszerűen nem tudtam egyáltalán belépni, se a vezérlőpultba, se ftp-n keresztül a szerverre. Más oldalát szintén nem töltötte be, és a főoldaluk is enyhén szólva lassan, vagy alig-alig töltött be. De nem, emiatt én még tudnék várni, hogy megjavul, van időm…
A szabályzatuk miatt mondtam azt, hogy köszönöm, elég volt. Amikor még anno a Walking Deades lapom miatt kértem domaint, akkor mondták, jó, érjem el a napi 200-at, és megkaphatom a kért címet. Én hülye akkor kihátráltam.

Most az alábbi három dolog az, ami miatt én azt mondtam, hogy elég. Három indok, az már három indok.
» Legyen NAPI 600 látogatód (rajongói oldalaknál, ha jól csinálod, gyerekjáték)
» Legyen reszponzív mind a galériád, mind az oldalad
» Legyen reklám elhelyezve oldaladon/galériádban

Ezzel kimondottan a középső kis idióta szabállyal van bajom. Miért kötelező egyáltalán a mobilnézet? Jó, értem én, modern világot élünk, az utolsó csövesnek is a legújabb okostelefonja van, de azokra nem gondolnak soha, akik nem engedhetnek meg mindent maguknak? Hogy nem mindenkit vett fel a pénz annyira, hogy a legjobb okostelefon/tablet/PC legyen a birtokában? 

Igen, ez nekem felháborító. Főleg azért, mert még nem engedhetem meg magamnak, és tabletem meg e-bookom amúgy se lenne, de ez most lényegtelen. Visszatértem, és erre most betennék egy Theory of a Deadman dalt, de semmiben nem egyezek a csajjal. Úgyhogy, erről ennyit.

Azon kívül, hogy ezen dühöngök, mondhatni, minden „normális”, bár munkahelyet akarok váltani, mert már nem bírom ezt a mostanit, de addig nem is akarok lépni, míg egy biztosra nem vesznek fel. Van Auchan-kártyám, rendeltem új dm-et (mondjuk az előző se jött meg X”D), és rászoktam a vaníliás-kakaós cappuchino-ra. Az is házi, úgy meg még jobb. A telefonom egyre több hülyeséget csinál, feltörte a tornacipőm a bokám, úgyhogy pár napig járni nem tudtam, stb.


Alább tudsz üzenetet hagyni.