Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/04/06
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: SiteNews

Eleinte nem akartam írni ma, mert még nem tartok sehol, de valamire felfigyeltem nemrég Ivett oldalán, ami egyszerűen kiverte nálam a biztosítékot: szó nélkül eltűnt a Polyvore.

Majdnem 200 szettem volt, amit ti kép formájában láthattatok mindig, és köztudottan erről az oldalról mentettem le őket, miután elkészítettem. Még számtalan volt tervben, hogy megalkotom őket, hiszen a metal zene számtalan ötletet adott.

Nagyon csalódott vagyok. Percekig szinte el se hittem, hogy ilyen létezhet, és a létrejött Ssence nevű oldalt is egyre nagyobb undorral néztem, ahogy görgettem végig az oldalukon. Csupa high end termék, számomra gusztustalan ruhákkal, és persze, csillagászati árak. Sokan a Polyvore-t abszolút nem azért használtuk, hogy ruhákat vásároljunk online, hanem kiéltük a kreativitásunkat. Számtalan embernek láttam a regényében szereplő karakter ruhatárát, vagy különböző versenyekre készített darabokat (mint pl. Ivett is), vagy egyszerűen unaloműzőként használta.

Létezik egy petíció, ami lassan eléri az 5000 aláírót, és reménykedek benne, hogy visszatér ez a klassz kis oldal, mégha ilyen gusztustalanul is történt a helyzet. Állítólag adtak május 15-éig haladékot, hogy egy gombnyomásra mindenki lementse a kollekcióit, de érdekes, alig lehetett megtalálni. Én most ide kirakom mindenkinek, aki csak egyszer is használta ezt a nagyszerű oldalt. Aki akarja, írja alá, vagy mentse le a kollekciókat, amíg tudja.

Ti egyébként követtétek a sorozatot? Van kedvenc kollekciótok, amit én készítettem? 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.