Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/03/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Friendly Fox Studios HOG Reviews Immortal Love

Megjelenés: 2018. március 21.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
Karakterünk menyasszonya egy fehér lótuszvirágot kap, ámde a virág egyik szirma hirtelen elfeketedik, és Christina öregedni kezd. Valaki áll a háttérben.

Amanda szemszöge

Játékmenet:
Egy Henrietta nevű nő kezdte, aki valakinek dolgozik. A nő is csak azért csinálja ezt, mert a gyereke beteg, és ez a fickó tudna rajta segíteni – de először is éreztem, hogy csak kamu.
Miután a gróf elment, és megmentettük Mimit, a közeli városba megyünk, ahol Raymondot, az orvost kell keresnünk, ámde a lakosok lázadnak, a gróf emberei pedig parancsot teljesítenek. Egy listát kell megszereznünk, így bejuthatunk a kastélyba.
Raymond elárulta, hogy a testvérét, Pault is megölte a gróf, és ideje ennek az ámokfutásnak véget vetni.
Amint a hozzávalók meglettek, bementünk. A grófné életben volt, egy rejtélyes csuklyás fazon is, ámde innentől üldözöttekké váltunk, és nagyon a kastélyba kell jutni, mert ezek szerint a gróf fiatal és üde, miközben szipolyozza a feleségéből az életerőt.
Miután megtudtuk, hogy Paul él, meg kellett őket állítani, mielőtt Christina meghalt volna. Csakhogy Paul inkább a grófnével tartott a tó mélyére egy kőlótuszban, és mindenki felépült.

A bónuszban azonban még mindig nincs semmi rendben. Raymond eltűnt, és helyette egy kisbabát találtak, akiről Henrietta úgy tartja, hogy az Raymond. A férfi a várba ment, mert a testvérét megkeresni, mert több víziót is látott vele. A tóban a grófné arra kér, hogy mentsem meg inkább Pault, és fordítva, viszont én úgy döntöttem, hogy Paulnak jár a lehetőség, így a testvérével újra felnőhetnek. A grófnét pedig hátha valamikor ki lehetne szabadítani később… hacsak nem hal meg addig.

Storytime:
A gróf idős ember, és egy fiatal nőt vett feleségül. Ámde rájött, hogy sose lesz köztük igazi szerelem, mert a nő biztos, hogy öregen nem szeretné, ezért fiatal akart lenni… nyomozott, és talált egy megoldást, miszerint aki ajándékba kapja a lótuszt, a virág elszívja az életenergiáját, és amint az utolsó szirom is fekete lesz, a hölgy elhalálozik, így a gróf fiatal lehet. A város lakói terrorban élnek, a gróf mániájától tartanak, és szentül hiszik, hogy ő ölte meg a grófnét is. Az első lótusz azonban nem segített, így a gróf megkérte Pault, hogy segítsen neki a tökéletes növény kitermesztésében. Csakhogy a grófné és Paul időközben egymásba szerettek, és a gróf bosszút esküdött. Amint a lótusz kivirágzott, mindkettejük életét elvette. Hiába próbálta visszahódítani a grófnét, nem sikerült. Kiderült, hogy Paul életben van, mert mikor a gróf meg akarta ölni, a grófné megállította a grófot. A gróf még halálában megátkozta a grófnét, hogy az élet kifolyjon a kezei közül, ezért kellettek a lányok.

Szerintem

Ahhoz képest, milyen egyszerű volt a történet, annyira nehéz volt ezt rendesen megírni. Viszont a történet jó volt, mégha nem is számítottam olyan fordulatra, mint ami kiderült. A csapatnak meg már védjegye lett a mókus! 😀 Tele vagyunk mókusokkal.

Grafika: 10/10 – nem lehet elmenni amellett, hogy ők rajzolnak a legszebben
Teljesítmény: 10/10 – nincs okom panaszkodni
Történet: 10/10 – egy minimális sajnálatom van a gróf felé, de igazából a grófné a bűnös


Alább tudsz üzenetet hagyni.