Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/02/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Taggel jövök így vasárnap estére, de nem is olyan nagy baj az. Eszter írt a szülinapja alkalmából egy ilyen aranyosságot, én pedig illedelmesen elkértem tőle, amint jobban lettem :).

Mik az erősségeid?
Találékonynak mondanám magam, emellett türelmesnek, kitartónak, céltudatosnak, mégha néha álmodozok is… 😀 de álmokból valóságvárat építeni nem lehetetlen.

Milyen rövid távú céljaid vannak? Hosszútávú célok?
Rövid távú jelenleg az, hogy hozzászokjak az új beosztásomhoz.
Hosszú távú pedig az, hogy szeretném idén a testem olyanná formálni, amilyenre mindig is vágytam, és messengeren beszélgetni egy külföldivel.

Kik számodra a legfontosabbak? Kik a támogatóid?
A családom számomra nagyon fontos, ahogy a barátaim is. Támogatók a barátnőim és anyukám.

Mit szégyellsz?
Van elég, de azt nem akarom kiírni.

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?
Zenét hallgatni, olvasni, írni, sorozatot/filmet nézni, listákat írni, mit akarok elérni egy adott évben. Szeretnék idén azért több magyar városba eljutni, mivel a kulturánk gyönyörű, a történelmünk gazdag, és akkor a gasztronómiát nem is említettem.

Milyen új tevékenységek érdekelnek vagy mit/miket szeretnél kipróbálni?
Mivel eddig nem nagyon találtam olyan termékeket, amik nem okoztak csalódást, vagy allergiás rohamot, ezért szeretném kipróbálni, milyen sminkkel elhagyni a lakást (éjszaka kilátja, te hp). Másrészt szeretnék interjút készíteni zenekarokkal, éppen hogy állnak, ki min dolgozik szabadidejében. Vagyis kimondottan félig-meddig magánéleti interjú lenne, de nem olyan, hogy mikor nősült/ment férjhez, hanem, hogy zenészléten kívül mit csinál, milyenek a hétköznapjai.

Min aggódom?
Jelenleg azon, hogy utol fogjuk-e érni magunkat egy rövid időtartamon belül.

Ha lenne egy kívánságod, akkor ___________
… ne szenvedjen senki semmiben sem hiányt, soha-soha többé.

Hol érzed magad a legbiztonságosabban?
Akárhol, ahol a családom van.

Mi és ki ad neked vigaszt?
Anyu, és a hozzám közelálló csajszik.

Mire vagy a legbüszkébb?
Most arra, hogy sok nehézségek volt az életemben, és mégis talpon tudtam maradni anélkül, hogy szenvedélybeteg lettem volna. Valahogy nem tudom elfelejteni, hogy éltem az élet fekete felén, ahol nem mindig volt napfény, és ezek miatt sokszor előbb becsülöm egy kisember munkáját, mintsem valakiét, aki csak hallott erről. Sajnos sokra tudnék mutogatni…

Mi a legnagyobb kudarcod?
Hogy nem tudtam sokszor olyan helyzetekben megvédeni magam, amikor minden jogom megvolt hozzá.

Éjszakai bagoly vagy korai madár vagy?
Szeretek bagolykodni, de ahogy öregszem, úgy mondom egyre inkább azt, hogy inkább felkelek előbb, mintsem értelmetlennek érezzem a nap további részét.

Mit szeretsz a munkádban? Mi nem tetszik?
Hogy fontos, és számít, mégha azt mondom, hogy mindenki ellenőriz mindenkit is. Ezzel megválaszoltam mindkét kérdést, ugye?

Mit mond a belső kritikusod?
Mindig hallgassak a belső hangra, bármi is legyen, mert igenis képes vagyok óvatosan átadni a negatív kritikát is. Sokszor kellene erre figyelmeztetnem magam, még az olyan helyzetekben is, ahol tudom, hogy nem vagyok egyedül. Néha még feltör bennem, hogy érdekel mások véleménye pitiáner dolgokban, pedig egyáltalán nem kellene, hogy érdekeljen.

Introvertált vagy extrovertált vagy?
Maximálisan introvertált.

Mi a legnagyobb szenvedélyed?
Az utóbbi időben rájöttem, hogy zenekarokat felfedezni, amik tetszenek, azok teljesen a szenvedélyemmé váltak, de ugyanígy éreztem rá az írásra újra. Amióta visszatért a múzsa, nem tudok tőlük szabadulni, és addig nem nyugszom, míg nem írom le azt, amit a fejemben láttam.

Mi a legboldogabb emléked?
Sok van ebből, és a legtöbb köthető a nagypapámhoz, így ezeket a sebeket nem tépném fel. Jól esett első sorban lenni Lacrimason, találkozni a srácokkal (főleg Robbal), de az is jó volt, mikor ajándékba kaptam egy finn zászlót, és a csajok sütöttek nekem tortát.

Mit mondanak az álmaid?
Fele cenzúra. Na jó, vicc volt. Gyakran fejtem őket, és így vettem észre, hogy valami nagynak állok az elején, és ha most felkötöm a bugyit, olyan lehetőségek nyílnak meg előttem, amikről nem is álmodtam.

Mi a kedvenc könyved? Film? Zenekar? Élelmiszer? Szín? Állat?
Könyv: még mindig a Fekete Tőr Testvériség
Film: sose értik, mit eszek rajta, de az Ördög Pradát visel
Zenekar: Lacrimas Profundere, SadDoLLs, Schwarzer Engel, Starkill a top 4
Étel: mogyorós csirke, hambi az Örsön, rizotto, sajtkrémleves
Szín: lila, fekete
Állat: macska, denevér

Miért vagy hálás?
Egyrészt azért, mert élek. Hogy mindent túléltem, amiről azt hittem korábban, hogy nem fogom. Hogy a családom összetart, mikor senkire sem számíthatunk. Hogy van, aki meghallgat. Hogy a barátaim még most is mellettem állnak. Hogy van munkahelyem, amiért megteremthetem az asztalra valót, és végre kijjebb engedhetem az övemet.


Alább tudsz üzenetet hagyni.