Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/02/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Egyszer talál Amy pénzt, akkor is első dolga vásárolni belőle… jó, nem volt sok, csak egy kétezres, de gyerekek, én úgy megörültem, hogy azóta vigyorgok (közben hallottam egy jóhírt is, úgyhogy még inkább).

Az első egy fekete-fehér koponyás karkötő. Évek óta kívánságlistás volt, nem pont ebben a színben, de utolsó darab lévén előbb szúrom szemem magam, minthogy ott hagyjam. 290 Ft volt, úgyhogy örül a fejem, mint a tejbegríztől jóllakott ovisnak.

A második egy 33 Wild White Ways Essence lakk, nem tudom, hányadik a sorban, de végre van lehetőségem egy Jack Skellington-ihlette manikűrt csinálni. Úgyis van egy rahedli fogpiszkálóm. 449 Ft volt, és nem az akciós színeket vettem, mert volt kettő. Én hülye. De első döntés a jó döntés.

A harmadik pedig annyira nevetségesen olcsó volt, de annyira, hogy kétszer is megnéztem, hogy tényleg annyi-e. Egyszer volt fekete rózsás fülbevalóm, amiről sajnos idővel elkezdett kopni a fekete réteg, és alatta nude rózsaszín volt. Enyhén sokkot kaptam akkor, úgyhogy nem fogok többet semmi olyan ékszert venni, amin ott virit a Six felirat (igen, plázás, néhai legelső fizumból, de ez lényegtelen). Ez a három fülbevaló mindössze 200 Ft volt, és azt hiszem, veszettül megérte.


Alább tudsz üzenetet hagyni.