Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/02/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Régen nem írtam már blogot, de úgy érzem, most már itt az ideje. Akik rendszeresen olvasnak, tudják, hogy ok nélkül nem tűnök el, de sajnos az életem olyan fordulatot vett, amire előre nem számítottam, és alig egy hetem volt rá, hogy mindent elintézzek, és holnap munkába állhassak.

Sokat nem árulhatok el belőle, de azért remélem érhető lesz a lényeg. Semmi komoly, nem talált meg egy eltévedt német herceg (torokgyula bá viszont igen), csak baaah…

Elsején úgy jöttem haza, hogy megtudtam, a munkahelyem tavasszal megszűnik. Ezt onnan tudom, hogy anyumat be akartam vinni hozzánk, csak más területre. Akkor még nem tudtuk az okát, csak szimplán nemet mondtak. Az új helyemre ő jelentkezett előbb, és mikor megtudta, hol dolgoztam akkor, a leendő főnököm kapva kapott az alkalmon, hogy azonnal a cégükhöz csábítson, ennek fejében, hogy mikor a munkahelyem megszűnik, nehogy az utcára kerüljünk. Anya direkt felíratta vele, miben másabb ez, és mit ne mondjak, tényleg csábító volt a gondolat, hogy azért több marad a zsebemben. Ha ennek az az ára, hogy éjszaka csinálom ugyanezt, amit most csináltam, akkor legyen.

Ezzel az új hellyel pont egy hete beszéltem meg, hogy jó, átjövök ide hozzátok, felmondok a régin, és akkor most hétfőtől már csapathatjuk ezerrel. Hazaértem egy hete, felhívtam a volt főnököm, hogy figyelj, találtam jobb helyet, kilépek. Semmit se szólt, másnap (szerda) tök lazán elintéztem, és már csak a papírokra és a pénzre kellett várnom. De… beteg lettem.
Tényleg, ritkán vagyok beteg, legutóbb hat éve estem komolyabban ágynak (vagy lehet korábban, valamelyik Depresszió-koncert előtt is feküdtem), így se az üzemorvost, se semmit nem tudtam elintézni. Nem az influenza döntött le, mert lázam nem volt, csak nem kaptam levegőt, és nem bírtam nyelni, úgy fájt a torkom. De így mentem hősiesen kilépni, aztán úgy a mai napig gyógyulgattam. Most sem vagyok igazából jól teljesen, mert már nincs bennem gyulladás, ez már határozottan megfázás, de alakulok.

Hogy mit csináltam addig, amíg nem voltam? Kivégeztem a Channel Zero első két évadát, sztorit írtam, elkezdtem a pótlásokat írni, és felfedeztem három klassz bandát, mert abból sose elég.

Nektek nem biztos, hogy tetszik, de ez a banda amolyan Bodom-Ensiferum szerelemgyerek nekem *-* (tehát imádás):


Alább tudsz üzenetet hagyni.