Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/01/05
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games HOG Reviews Labyrinths of the World

Megjelenés: 2018. január 3.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Egy apa súlyos beteg fia fölött virraszt, és közben azon gondolkodik, hogyan tudná meggyógyítani őt teljesen. Egy játékot talál ki, amit senki sem nyerhet meg, mert a játékosok lelkére van szüksége.

Amanda szemszöge

Azt hiszem, most ért oda a sorozat, hogy kiemeljem a legjobb részét. És az ez. Kicsit hajaz a Jumanji-ra, így aki esetleg belevágna, ezt vegye figyelembe.

Amit az előzetesben írtam, az nagyjából lelőtte már a lényeget, kivéve, hogy mi lett a történet folytatása.

Delphi-ben, Görögországban járunk. Társunk Christine tűnik el, és őt kell végig keresni, de közben valami normális kalandban vagyunk, nem úgy, mint az előzőekben. Volt rész, amit untam nagyon.

Itt három világon keresztül megyünk: az elfekén, a sárkányokén és a trollokén. Ebből mindegyikből segítenünk kell egynek, hogy tovább mehessünk, és közben megtudjuk, hogy bekorlátozódtak a saját világukba, az apa konkrétan nem enged senkit nyerni, mert kell a fiának élet, hogy életben maradjon. Közben a végén találkoztam a kissráccal, aki közölte, hogy neki ez így szenvedés, szeretne elmenni, és rosszul érzi magát, hogy sokan miatta halnak meg, mert az apja nem képes elengedni. Végül sikerül együttes erővel meggyőzni, hogy ez így nem jó, és megenyhül, és vele tart a túlvilágra, miközben megnyerjük a játékot, és Christine-t is kiviszzük, aki azt hiszi, hogy álmodta az egészet.

A bónuszban egy elf bőrébe bújunk, akinek meg kell akadályozni egy trollt, akit kitagadott a fajtája gonosz tervei miatt. Közben úgymond sietnünk kell, mert el fog pusztulni ez a hely, hogyha hagyjuk a lénynek, hogy végrehajtsa a tervét, de ez szerencsére nem sikerült.

Szerintem

Talán ez volt az első olyan, amit tényleg szerettem, és sokáig szerettem volna benne kóborolni. A történet tényleg Jumanji-s, csak nincs itt szegény megboldogult Robin Williams-ünk, aki emelné a fényt, de így is néha éreztem, hogy a készítők tiszteletét tették a nagyszerű színész előtt, mégha csak a remake apropóján is. Meglett minden kártya és aranyrög, egész pofás kis tengerparti pihenőhelyet lehet belőle varázsolni, bár plusz pontot nem ad.

Grafika: 10/10 – minden olyan volt, akárcsak egy remek maszkmesteri munkában.
Teljesítmény: 08/10 – a videókból elegem van, de nem tehetek róla, ez a csapat védjegye
Történet: 10/10 – teszek még rá három csillagot, ez most tényleg tetszett.


Alább tudsz üzenetet hagyni.