Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/01/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Grim Tales HOG Reviews

Megjelenés: 2018. január 24.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Annát meghívják unokatestvérei magukhoz, mert amúgy is évek óta nem látták egymást, ámde csak arra ér oda, hogy a rendőrség kint helyszínel. Elizabeth és James McGrayt meggyilkolták.

Amanda szemszöge

Richard humoráért meg vagyok veszve ebben a sorozatban. Ha igazi családi drámás sztorira vágytok, mindenképpen kezdjétek el, viszont ajánlatos sorrendben, hogy követni tudjátok, ki kicsoda a történetben.

Richard javaslatára visszautazunk hát az időben. Először meg kellett akadályoznunk, hogy Jameséket megmérgezze a fickó, aki a családján akar bosszút állni emiatt a Gray-McGray családon. Elvileg a Nash-családról van szó, a másik időutazó szülei az 1920-as években meghaltak egy vonat balesetben, így akkor gyerekként árvaházba került.
Ralph Maxwell az elkövető neve, és kedvenc családunkat vádolja a szülei haláláért. Elkönyvelte, hogy majd időben utazva egytől-egyig megöli őket. August Nash szintén elvesztette a szüleit, így bábként használta őt, ezzel megszerezve a McGray-család ereklyéjét, amire szüksége volt.
Az ő múltjába kellett visszamenni, mielőtt még kitalálja Nash-éknek, hogy ők tervelték ki az egészet. Utána már csak egy dolgom volt, visszamenni August múltjába, és az ő szüleinek halálát is meg kellett akadályozni.

A bónuszban August úgy jön, hogy az egyik fia, Mike eltűnt. Anna nem élvezheti a békés találkozót, így a keresésére indul. Az ikrek közül Jack Rosetta fogságába esett, aki így akarta Annát csapdába csalni. Még szerencse, hogy a Nash-család ereklyéje ott volt… de kérdés, hogy jutott ki onnan?

Szerintem

Lassan írok egy karakterismertetőt, hátha akkor megtalálok mindenkit, mert már én belevesztem ebbe az egészbe, nemhogy ti, olvasók! :D. Richard humorának már lassan külön jegyzetet kell készítenem, annyi vicces beszólása volt megint, hogy jókat kacagtam rajta. English, I love you.
Nem tudom, mikor találkozunk Rosettával megint, lehetséges, nem a következő részben… esélytelen, hogy ez itt maradjon abba.

Grafika: 09/10 – tudom, Elefánték nem rajzolnak valami jól újabban, de legalább itt nem gagyi a minőség.
Teljesítmény: 10/10 – itt tetszenek a speciális effektek, megadják az igazi sztori hangulatot
Történet: 10/10 – lécci Elefánték, tartsátok meg Richardot sokáig!


Alább tudsz üzenetet hagyni.