Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/01/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Eldarya Games for Amy

Még Szofinak köszönhetem ezt, tavaly nyáron mutatta, hogyha bírom az ilyeneket, akkor kezdjek neki. Eleinte nem ismertem, és jól tettem, hogy maradtam.

Az első pár napos játék után türelemre intettem magam, hogy ne akarjak mindent azonnal megszerezni. Először egy szerencsétlen Bekolám volt, ami rendszerint olyan tárgyakat hozott olyan színben, amiket még eladni se nagyon lehet a piacon, mert szinte mindenkinek megvan… Pingunak hívtam, és a mai napig az egyetlen nőstény famim.

Nyáron volt az első eventem, ahol szert tettem egy Melomantha-ra, így egész karácsonyig az is volt a familiárisom. Hirtelen felindulásból Robertonak neveztem el (kedvenc nevem, mondtam már? X”D), és a teljesítményével meg voltam elégedve. Meg akkor sikerült utolsó előtti napon megszerezni a Woolapiyou-t, és még nem tudom, kikeltem-e, egyelőre meg vagyok a mostanimmal elégedve.

Halloweenkor azt se tudtam, hova küldjem Robikát, mert annyi klassz holmit akartam megszerezni, hogy jhaj. És akkor kezdtem el kiélni a modern kor Pokémonját, az utolsó napokban kimondottan arra mentem, hogy megszerezzem az összes famit. Először sikerült a Hydrakarisz, utána az Osztoplazma, végül pedig az a szerencsétlen kinézetű Globuloszaurusz. Utolsó napon, és csak véletlenül, de legalább megvan.

Karácsony második napján lecseréltem Robikát a Hydrára, és Gyilkosnak kereszteltem el (soha jobb nevet egy hydrának, tényleg). Sajnos az új famikból egyedül a Bloobun sikerült, az Owlett csaliját egyáltalán nem volt hajlandó hozni Gyilkos, és egyszer futottam csak össze egy Xylvra-val, de nem tudtam elkapni =(. Úgyhogy az utóbbi kettőt megvenném :D. 

A többi famiból szerencsére jól állok jelenleg, mindhárom famim hozott szerencsésen, és eddig csak egy Kiampu és egy Krowmerót vettem piacon. #amyisthepokemonmaster

Így csak tavaly év végén tettem szert erre a gyönyörű hajkoronára, amiből végül is csak feketét nem tudtam szerezni :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.