Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Daily Magic Productions HOG Reviews Yuletide Legends

Megjelenés: 2017. december 16.
Fejlesztők: Daily Magic Productions
Történet:
Karácsony közeledtével a Mikulás minden évben megpróbál egy szigetre ajándékokat vinni, ámde egy hatalmas vihar miatt sose sikerült. Legutolsó próbálkozása során a szigetre zuhant, és Mikulásné Embert küldi oda megkeresni őt.

Amanda szemszöge

Én ritkán fázok történet alatt, de ahogy itt folyamatosan havazott, és ki lett hangsúlyozva, hogy a makrancos hercegnő mennyire utálja a karácsonyt, kicsit el is szomorodtam tőle, úgyhogy keresnem kell sok felvidító dolgot, mert ez így nem poén.

A történet szerint az elemek urai közül kettő szerelembe esett (a vihar ura és a jég királynője, mielőtt még félreértenétek valamit), született egy lányuk, akinek sajnos megfékezhetetlenek voltak az erői, ezért a szigetre száműzték. De hogy visszataláljon hozzájuk, csináltak a másik kettővel hét fáklyát, amik mind csupa-csupa jó tulajdonsággal vannak felvértezve, és így a szigetet bejárva ezt a hetet kellett sorra végiggyújtanom (és lehetőleg nem megfagynom).

A bónuszban egy valaki mintha lemaradt volna, hogy a királynő megváltozott, ugyanis korábban felgyújtotta a karácsonyfát, és nekünk kellett újat hozni, és ezért a fél szigetet be kellett járni. A tengerparti fagy szerintem mindenkinek az elviselhetetlen hideg címszóból jelenik meg.

Szerintem

Azon kívül, hogy fázok most rendesen, nincs bajom a történettel! 😀 Kellemes, de olyan egynek elmegy, karácsonyt megmenteni pedig inkább mi mentsünk, mint Kevin. Meglett mind a 40 morf, sütöttem egy doboz sütit is az érmékből, szóval azt hiszem, kimaximalizáltam.

Grafika: 09/10 – voltak nem tetsző részek, és ki akartam kapcsolni a havazást
Teljesítmény: 10/10 – legalább ez korrekt volt
Történet: 10/10 – olyan egynek elmegy, de annak is a jobbik fajtájából


Alább tudsz üzenetet hagyni.