Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: GrandMA Studios HOG Reviews The Unseen Fears

Megjelenés: 2017. december 21.
Fejlesztők: GrandMA Studios
Történet:
Nathaniel visszatért: most egy különös, életerő-elszívó démon után nyomoz, amit egy valóságshow egyik szereplője szabadított ki egy rejtélyes szigetről.

Amanda szemszöge

Sose voltam érdekelt a valóságshow-kban, a világ legnagyobb hülyeségének tartom őket, ezek ellenére mégis érdekes történetet kaptam, amiben tényleg minden volt.

A történetet most nem főjáték és bónusz alapján írom, hanem időrendben, így érthető lesz minden.

Elkezdődött ez a show egy szigeten (Survivor kétperces verzió), ahol is ment egy jegyespár, Jack és Mina. Jack a szigeten szemlátomást szemet vetett egy szőke plasztik cicára, és ott helyben felbontotta a jegyességüket Minával. Az érhetően csalódott lányt egy a szigeten élő javasasszony, Aida keresi meg, hogy segít neki visszaszerezni Jacket, hogyha ő is segít neki. hülye lány belement.
Egy ősi gonoszt kellett kiszabadítania börtönéből, amit a szigeten élő törzs tagjai nem véletlen zártak el, mert csak pusztulást hagyott volna maga után. Aida a hűséges szolgája volt, és erre az alkalomra várt, mikor szabadíthatja ki mesterét. Mondani se kell, hogy Minánál nagyobb fogása aligha lett volna. A gonosz Mina testében visszatért Los Angelesbe, amint véget ért a valóságshow (amit Fleur, a plasztik nyert meg, mily meglepő). A gonosznak az emberi életerőre volt szüksége, hogy energiát nyerhessen belőle, és a tévénézőkből ezt tökéletesen ki is vitelezte. Még a finálé előtt különös balesetek történtek, meg egy halálos baleset is, Jack ott vesztette az életét.
A gonosz a stúdióban kiszabadult, és átkot szórt két tagra is a stábból. Ott jöttek rá, hogy Mina nem is Mina, hanem Kalfu, az ősi gonosz démon, akinek feltett szándéka minden ember életenergiáját elszívni, és ismét uralkodni a Földön azokon, akiket nem ölt meg.
Így hát Nathaniel visszarepült a szigetre, hogy megkeresse Minát, valamint módot találjon, hogy lehet elpusztítani Kalfut, de úgy véglegesen.

Mina felébresztése után megöltük Aidát, és visszatérve következhetett az epic battle, hogy Kalfut is bezárjuk a dobozba, így Nathaniel lett a nap, és Los Angeles hőse. Respect neked, haver. Csak növeszd már meg a hajad jövőre pls.

A bónuszt már fentebb leírtam, ott Mina szerepében visszaugrottunk két hónapot az események elé, hogy kezdődött minden, így azt még egyszer nem írnám le. Egy bónusz fejezet is volt, ami szerintem azt akarta szimbolizálni, hogy Mina hogy ébredt fel az álmából, mikor felébresztettem a bennszülött gyógyítóval.

Szerintem

Nem voltak annyira ijesztő elemek, mint anno az első részben, de ez így is jó volt. Akaratomon kívül lettem egy szigetlakó, ahol ráadásul egy szakítást is látnom kellett, amiért kedvem támadt felpofozni Jacket, és igazságtalannak tartottam, hogy Fleur nyert, miközben elszedett egy vőlegényt… na mindegy.

Grafika: 09/10 – csak azért, mert Nathaniel még nem hosszú hajú, de így jó
Teljesítmény: 08/10 – ablakos módot lécci!
Történet: 10/10 – minden van itt, mint egy jó bablevesben, úgyhogy ajánlós 😉


Alább tudsz üzenetet hagyni.