Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. december. 08.

Megjelenés: 2017. december 5.
Fejlesztők: Five-BN Games
Történet:
Diana új kalandja megint egy másik dimenzióba repíti őt: mikor a múzeum éjjeli őrét megszállja egy gonosz entitás, akkor elrabol egy arany tárgyat, amit a közeli kút mélyére hajít. Csakhogy az a hely egy templom.

Amanda szemszöge

Diana egész csinos lett az előző részhez képest – biztos, hogy pasi rajzolta, mert olyan idomokkal áldotta meg, mint egy agyonPhotoshopolt szupermodellt. Na de, most nem ez a lényeg, csak megjegyeztem. Diana csakhamar megtalálja az ellopott tárgyat a kút mélyén, és rögtön a másik világba utazik, ami enyhén szólva az őskorban ragadt, de olyan majás utalásokat rejt a sok grafikával, hogy öröm lesni. Ilyenkor bánom, hogy nem vagyok régész.

Az új világban egy idős bácsi könyörög vízért, de ez csak a látszat. Konkrétan ő a főgonoszunk, aki a saját unokaöccséből szipolyozza ki az életerőt, immáron sok évtizede. Még a fivérét is megölte, mert mi az, hogy nem a hely aranykészletét szerzik meg maguknak, hogy sokáig éljenek, hanem letelepedett. A hazajutáson túl ez is célunk volt, hogy minél hamarabb megállítsuk, hogy a rózsaszín kvarccal kiszipolyozza belőle az életerőt. Ehhez sok tájon jártunk, legyőztem egy trollt és egy gólemet, majd egy víz alatt élő törzshöz mentünk, ahol végre segítettek a legyőzésében. Csináltunk egy pecsétet, ami valamiképp módosította a kvarc erejét, és így a főgonosz eltűnt, az eddig fogolyként élő unokaöccse kiszabadult, és hazaengedte Dianát. Még jókor, mert pont kiért a rendőrség, és visszavihették a sok ellopott arany holmit.

A bónuszban a gyógyító bőrébe bújunk, akit egy asszony ver fel éjszaka az álmából, mert valami lény elrabolta a fiát. Éjnek évadján. Na mindegy. Ki kellett deríteni ki volt az, és főleg, hogy miért. A miértre az a válasz, hogy ez a tag, akit nem mutattak elölről, emberáldozatokat mutatott be egy sárkánynak, akit évszázadok óta kővé változtattak az ősök, és nem lenne szerencsés feltámasztani. Az öreg összeszed mindent, megmenti a kisfiút, igen ám, csakhogy távolodva a sárkányszobor szeme zöldre vált… így esélyes, hogy a harmadik részben ezt a sárkányt kell majd likvidálni.

Szerintem

Diana nagyon szimpatikus karakter, nekem legalábbis sokkal szimpatikusabb, mint a Lost Lands-ből ismert Susan. Lehetne, hogy valami csajosabb dolgokat is gyűjthetne, mintsem rovarokat… még most is a hideg kiráz arra a gondolatra, hogy láttam egy óriási szarvasbogaran repülni az idős gyógyítót, brr…

Grafika: 10/10 – egyre jobb, ezt komolyan mondom
Teljesítmény: 10/10 – már egy ideje ez a készítőcsapat teljesíti minden igényemet úgy, hogy nem is ismernek
Történet: 10/10 – sárkányt fogunk ölni a harmadik részben, ezt garantálom.

Amy Hozzászólások: 0 Five-BN Games HOG Reviews The Legacy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020