Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Awards

Még hó elején kaptam meg ezt a díjat Dzseniitől, amivel azóta R. Eszter, Eszter és Andi is megajándékozott, így már lesült a bőr a képemről, hogy még csak meg se köszönöm eme nagyszerű ajándékozást :D. Előre is boldog karácsonyt (bár csak vasárnap kezdődik az igazi buli)!

De mi ez pontosan? Olyasmi, mint egy díj, de nem teljesen. Dzsenii tökéletesen megfogalmazta, hogy kell ezt pontosan elképzelni:

Egy külföldi bloggernél olvastam még régebben egy ilyen ötletet, hogy a blogger társait megajándékozta. Hasonló mint a Blogger Award díjak. Csak itt nem jelölünk senkit hanem megajándékozzuk. A lényeg az, hogy a bloggernél akinél ezt olvastam olyan nagy mozgalmat indított, hogy újságba is bekerült, sőt még egy kis részlet a TV-be is helyett kapott. Sajnos a blog már nincs meg. Szóval bátorkodtam és én is szeretnék elindítani egy ilyen mozgalmat, hogy sokkal több blogger kapja meg ezt az ajándékot, bár tudom egyik újságba se fog ez bekerülni, de szerintem ez egy jó ötlet!

Szabályok, amiket mindenkinek követnie kell, aki megkapja:

1. Köszönd meg annak akitől/akiktől kaptad az ajándékot és linkeld be Őt/Őket.
2. Írd le, hogy neked mit jelent a karácsony, mit szeretsz benne.
3. Írd le a szabályokat, hogy akiket te megjelölsz ők is tudják, hogy miket kell betartani.
4. Linkelj be egy karácsonyi zenét.
5. Sorold fel azokat a bloggereket akiknek adni szeretnéd ezt az ajándékot, akiket ténylegesen megajándékoznál, és fűzz pár kedves szót.
6. Illesz be egy karácsonyi képet, lehet saját is. (Ezt a képet bárhova beillesztheted.)
7. Tüntesd fel a képet.

Ééés akkor nézzük a válaszokat:

1. Teljesítve

2. A karácsony számomra mindig is egy misztikus ünnep volt, mikor érzem, hogy a szívem gyorsabban dobog, ha csak arra gondolok, hogy áll a gyönyörűen felállított karácsonyfa, és a füzérek adják csak a fényt, amitől még hangulatosabb volt minden pillanat, mikor beléptem, és ajándékot kaptunk. Mindig szólt egy csengő, Papa sütötte a finomabbnál finomabb süteményeket. Vissza fogom hozni ezt az ünnepi hangulatot, mert nem élhetünk úgy, hogy nincs karácsony. Kevin nélkül van karácsony, nélkülünk nincs (nem egoizmusból mondom, tényleg kell egy rendes ünnep).

3. Teljesítve

4. Nem nagyon szeretem a karácsonyi dalokat, még filmet alatt se szoktam dúdolgatni őket…

5. A Blogger közösségből mindenkinek, valamint nem akarom kifelejteni azokat, akik nincsenek még benne (vagy igen, csak még nem találkoztam vele!): Zsófi, teo, Ivett, Szandi.

6. Nekem ettől van olyan CHRISTMAS IS REAL érzésem:

7. Teljesítve


Minden bloggernek/olvasómnak kellemes ünnepeket, és sikerekben, gazdagságban és egészségben gazdag boldog új évet kívánok előre is! Most megyek, és befejezem a Pamandás történet karácsonyi jelenetét, de az egy extra.


Alább tudsz üzenetet hagyni.