Főoldal Amy Regények Extrák Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/30
Zene – Machine Head: Beyond the Pale
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Valószínűleg az utolsó bejegyzésem az évben a holnapi utolsó SBO előtt, de rendszert akarok ebből csinálni, minden év december 30-án írok egy összefoglalót, hogy nagyjából mi történt velem az elmúlt hónapokban. Most elkezdem ezt, kérdés, később hova jutok :D. El akarok tekinteni mindenféle kedvenc listától, mert az full sablonos. Inkább megpróbálom nem hónapfüggően leírni, mik voltak 2017 fény-, illetve, mélypontjai

Ui.: mikor elkezdtem ezt írni, akkor még csak hó eleje volt, de ahogy gondolkodtam és teltek a napok, egyre több minden jutott eszembe, nem akartam km-es olvasnivalót hagyni, így aki akarja, nyugodtan hagyja ezt figyelmen kívül.

Megismerhettem a Blogger közösséget
Pont akkortájt körvonalazódott meg bennem a gondolat, hogy igazából mit érek picivel magasabb látogatottsággal az átlagnál, hogyha annyi kommentet se kapok, hogy Szia, jó az, amit csinálsz, hogy zárni akartam. Akkor írt Dzsenii, hogy létezik ez a csoport. A fémvérűségemmel így is különc vagyok, hát még a témáimmal, amik konkrétan mások szemében egyedivé tesznek… de tényleg, köszönöm! Azóta három bloggerrel volt szerencsém talizni, jövőre ezt a számot szeretném emelni.

Leveleztem Wifey-val
Még novemberben végén, cirka egy hónapja volt egy merész ötletem, hogy megadtam a Metal Days emailcímét Parkernek, aki előzetesben elküldte a karácsonyi dalukat tesztelésre, csak dec. 1-ig nem írhattam róla semmit. Gyerekek, ez egy full közvetlen ember! Nem elég, hogy visszakövetett Instagramon, akkor még ez is, hogy tök normálisan válaszolt a kérdéseimre! Még ugyan nem volt merszem rákérdezni, idetolja-e a cuki pofikáját Magyarországra megint, és nem adtam oda neki azokat a dalokat, amiket szeretnék az ő szájából hallani… de talán jövőre. Meg próbálgattam úgymond barátkozni vele (mert Rob csak leláttamozott mindent -.-), csak pont akkor kezdtem el dolgozni, és még csak nem is láttamozta, hogy írtam neki. Hadd csinálja a négyes lemezt, ha olyan időben jelenteti meg, ahogy tervezem, úgyis írok neki még pár kérdést :D.

Megint albérletben lakunk
Ez csak nekem jó, még tovább gyakorolhatom az önállóságot, és kezdem úgy érezni, hogy simán menne ez egyedül is. Csak olyan albérletár nem létezik, ami ezt megengedné…

Újra kedvet kaptam a TWDH-hoz
Amióta sikerült beosztanom, hogy meló mellett mikor melyik oldalammal foglalkozzak, azóta valahogy sokkal jobban megy, és nincs is kedvem ezen változtatni. Most már csak azon kell izgulnom, hogy lesz tovább, mert a félévadzáró óriási felháborodást váltott ki a nézőkből, és sokan a showrunner kirúgását szajkózzák (Team FireScottGimple)

2017-ben az alábbi zenekarok munkásságát ismertem meg részletesebben
A Dream of Poe, Ancestral, Angel Nation (korábban EnkeliNation), At the Gates, Autumns Eyes, Avatar, Beast in Black, Blutengel, Catalepsia, Channel Zero, Crematory, Crimfall, Cyhra, Destruction, Enslaved, Fear Factory, Fleshgod Apocalypse, Grave Digger, Hallatar, Hell Boulevard, Inquisition, Iron Mask, Lake of Tears, Lost Society, Ne Obliviscaris, Orden Ogan, Pain of Salvation, Primal Fear, Schwarzer Engel, Signum Regis, Silver Bullet, Silver Dust, Sons of Apollo, The Dark Element, The Foreshadowing, Unleash the Archers, Unzucht, Whyzdom, Witchery

Több olyan zenész ment el, akikre nem számítottam
Chesterrel kezdeném a sort, erre jött a hír még 13-án, hogy szívroham elvitte a Nevermore énekesét is… mi volt veled, 2017?

Nehéz időket éltünk meg a családdal
Mégis úgy érzem, hogy valamiért ennek így kellett történnie. És most, hogy megtörtént, mehetünk fölfelé azon a hullámhegyen.

Nem voltam koncerten
Milyen metalhead az, aki nem jár el sehova kiereszteni hivatalosan a gőzt?

Találtam munkahelyet
Majdnem hasonló a helyzet, mint mikor értékfeldolgozó voltam, csak egy másik cégnél helyezkedtem el, és értéktáros lettem. Egy picikével magasabbnak érzem, de ez még változhat. Annyi biztos, hogy már csak a szerencsétlen 12 óra a bajom, a többi meg idővel alakul. Azt kell csak leküzdenem, hogy ne akarjak párnaposan többéves szintet hozni különböző feladatokban.

Találkoztam bloggerekkel
Elsőként Isabelle-lel még nyáron, utána Eszterrel és legvégül pár hete Limcsivel. Tudom, hogy még csak a kezdet, és van egy olyan érzésem, hogy a közeljövőben még fogok találkozni azokkal, akikkel napi szinten tartom online a kapcsolatot.

Meghalt a fülhallgatóm
Ez csak egy viccnek szánt valami, csak nem jó, hogy hallom a tévét mögöttem.


Nagyjából lenne, amit fel tudtam idézni :D. Mindenkinek sikerekben gazdag boldog újévet kívánok, minden álmotok/vágyatok váljon valóra, jövőre veletek ugyanitt, sziasztok! :3


Comment below