Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Danse Macabre Eipix Entertainment HOG Reviews

Megjelenés: 2017. december 1.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Egy szellem kísért az operaházban, és úgy néz ki, hogy a nemrég elhunyt énekesnő húga a kiszemeltje.

Amanda szemszöge

Első blikkre rávágtam, hogy Operaház fantomja modernebb köntösben. Már a zene bőven elég volt erre a következtetésre.

Történet szerint Andrea Belmont öngyilkos lett, és helyébe került Julia, aki szintén nagyon tehetséges operaénekesnő. De kérdés, hogy egy fiatal, életerős lány miért dobja csak el úgy magától az életet? És mit akar a kísértet végül is Juliától?

A szellem mindenkitől védi Andreát, de vak szegényem, mert összekeverte a lányokat. Az első Fantomos utalást a csatornákban következtettem, mert mindenhol égtek a gyertyák, és volt egy titkos kijárat is, meg egy fel az operaházba. A lányok apja annyira belebetegedett Andrea halálába, hogy a végén kilakoltatták őket a kúriából, mert nem foglalkozott semmivel, és később meghalt. A szellemről kiderült, hogy Diego-nak hívják, és Andrea szeretője volt (és egy az egyben hasonlított a fiatal JP-re az exCharonból, de mindegy). Andrea apja el akarta küldeni a lányt, távol a fiútól, de a szerelmesek szökésre készültek Brüsszel felé, ahol új életet kezdhettek volna. Több mint valószínű, hogy Diego-t Andrea apja tetette el láb alól, mivel egy cetlin találtam utalást, miszerint a „beszélgetéseik” idővel erőszakosabbak lettek a kelleténél…

Amint bizonyítékot találtam, Julia nem Andrea, akkor már majdnem késő volt. Diego ugyanis írt egy operát Andreának, amit neki kellett volna előadnia, de mivel a lány meghalt, és összekeverte a húgával, neki kéne meghalnia, de ezt nem engedhettük meg.

Andreáék apja egy kis szigeten konkrétan várost húzatott fel Diego operája miatt, és ott is kellett volna ennek a darabnak életre kelnie. De bent Andrea szelleme megállított, hogy itt kell elégíteni a darab szövegkönyvét, mert az tartja csak itt Diego-t, és utána a férfi meg is szabadulhat földi béklyójától. De az a színpadi terem is megér egy misét… gyönyörű volt.

A bónuszban Diego kereste fel Juliát, hogy segítsen most ő Andreán, mert a két világ között rekedt, és ez hosszú távon nem lesz jó. A kastély igazából egy átjáró a reális és a spirituális világ között, Andrea azért rekedt ott. Ámde egy gonosz által megszállt őrző senkit sem enged a sírja közelébe, mert kell a lelke neki. A lányok apja kötött egy üzletet, miszerint visszahozza Andreát a halálból, de mivel csalt, ezért nem csak az életét vesztette el, de veszélybe sodorta a lányáét is. Ezért kellett két medált és egy kristályt szereznem, amivel ez az őrző eltűnt.

Szerintem

Eddig valahogy nem volt a legjobb tízben a sorozat, de ez a rész után felkúszott oda. Nem tudom miért, mindig is szerettem az Operaház fantomját, és ez a kis utalás is meghozta a kedvemet, hogy megint megnézzem a filmet. Majdnem mindegyik hangjegy meglett, de nem volt különös a végeredménye.

Grafika: 10/10 – mindig is imádtam a karakterábrázolásukat
Teljesítmény: 10/10 – a videókról leszokhatnának, kezdi megölni a gépem
Történet: 10/10 – nagyobb durranást vártam ettől, de a történet nagyon jó volt ettől függetlenül.


Alább tudsz üzenetet hagyni.