Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/11/24
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Big Fish Studios Eipix Entertainment HOG Reviews Mystery Case Files

Megjelenés: 2017. november 21.
Fejlesztők: Big Fish Studios, Eipix Entertainment
Történet:
Az angol királynő megint zaklatja a vakációján a detektívet: ezúttal nem Angliában, hanem Amerikában kell nyomoznia. Vermont városában ugyanis rejtélyesen megöltek egy tehetséges művészt.

Amanda szemszöge

Ha november, akkor bizony MCF! És nem követték el azt a hibát, mint múltkor!

Ezúttal egy három főből álló baráti társaság egyik tagja hív minket segítségül, mert egyiküknek olyan sérülések okozták a halálát az arcán, ami meghaladta a helyi erők képességeit (bár ez lerajzolva egyáltalán nem volt). A helyszínen elmesélte egy nő, hogy ők voltak a középsuli legnépszerűbb triója, és valaki rajtuk akar bosszút állni. Egyet már megölt… a helyiek azt beszélik, hogy egy Bosszúálló az, és addig nem nyugszik, míg nem éri el a célját. Ez a fickó volt az első videóban is látható Alvin.

A városban elmaradt a gyilkosság miatt egy fontos ünnep, egy friss nyugdíjas komorna pedig elhintette előttem, hogy a felső tízezernek megvannak a maguk titkai, amiért egymás torkának mennek. Mit csinálnak Amanda agyában a kerekek? Megindultak. Valami bűzlik ott, de nem is kicsit.
A trió női tagja elzavarja az elhunyt testvérét, aki a hírek hallatán visszatért a városba. Az újságokból kiderült, hogy ez az Alvin az életét adta a trióért, akik majdnem odavesztek egy tűzesetben. A trió másik férfitagja enyhén paranoid, máris fegyvert fogott rám, holott azért jöttem, hogy életben próbáljam tartani. Csakhogy a Bosszúálló elég hamar keresztül húzta a számításaim, és kicsalta a tagot az erdőbe, ahol már holtan találtam meg. Már csak a nő maradt életben, de ki tudja, meddig.

A nyomozásom az egykori játékgyárba vezetett, ahol már megtudtam, hogy Alvin igazából nem baleset áldozata lett, hanem gyilkosságé. Az utolsó túlélőt a szemeim előtt ölte meg. Egy magnókazettán volt a vallomása, miszerint neki és Alvinnak van egy lánya, aki csak azért van rajta a megölendők listáján, mert kötődik az utolsó túlélőhöz… de hamar eljutottam abba a múzeumba, ahol játékosan megtudtuk, mi történt azon az éjszakán. Alvin el akart szökni Francesszel, aki Eliza anyja volt, amíg még élt. Alvint elütötték, mert mi az, hogy el akarta vinni Francest az elitből, ahova született. Theo (az egyik gyilkos) ütötte el, Frances nem akarta, Malcolm pedig csak szemtanú volt. de hát mégis… nem szabad ilyeneket csinálni. Alvin testvére magához vette vérszerinti unokahúgát, hogy együtt lehessenek végre, ennyi évnyi nélkülözés után együtt lehetnek.

A bónuszban egy apa a lányával utazik valahova, mikor véletlenül elüt egy férfit. Otthagyja meghalni az út szélén. Csakhogy ez a férfi egy motel tulajdonosa volt. Két évvel később valahogy az elhunyt anyja kiderítette hol élnek, és egy ingyenes ott tartózkodást ajánlott fel nekik. Oda is mentek, és ez lett a vesztük. A Bosszúálló szelleme belé is beköltözött, és sikerült tőrbe csalnia az apát, a lányát pedig az öreglány úgy nevelte fel, mintha a sajátja lenne.

Szerintem

A bónuszt abszolúte nem értem, igazságtalannak tartom. A jelenlegi helyzet miatt az apa meg a lánya simán el tudtak volna menekülni, és feljelenteni azt a banyát. Kicsit kiakadtam, hogy lehet így befejezni ezt… de úgy látszik, így kerek a történet.

Grafika: 09/10 – kezd romlani a teljesítmény
Teljesítmény: 10/10 – még akkor is, ha az elején fagy a videó
Történet: 08/10 – a bónuszt én újraírnám, mert ez így nem pálya, ahogy véget ért.


Alább tudsz üzenetet hagyni.