Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/10/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2017. október 18.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy kétségbeesett anya hívja a detektívet, hogy nézzen utána annak a rejtélyes vándorcirkuszban dolgozó tűztáncosnőnek, aki a fiát rejtélyes betegséggel sújtotta.

Amanda szemszöge

Visszatértünk egy kicsit a romantikus szálhoz, bár ennek igazából a kapzsiság az igazi oka.

Történet szerint a cirkuszban volt két kisgyerek, akik már akkor is jó barátok voltak. Találtak egy könyvet, amit kár volt kinyitni: a kisfiú arca eltorzult, a lánynak pedig utána maszkot kellett hordania, mert mindenkit megvakított maga körül. Ezt kellett a végén feloldani, de volt egy kis csavar, mert egy fickó üldözte a lányt már két városon keresztül, csak megakadályoztam…
Kicsit emlékeztetett valamiért a Notre Dame-i toronyőrre a történet, lehet, hogy ez inspirálta a készítőket. Nekem azért tetszett az elgondolás, mégha a történetet egyedül a grafika menti meg.

A bónuszban a Fény és a Sötétség két szektája csap össze – a Sötétség szektájának vezetője elviszi a Fény központjából az értékes kardot, ami ugye rossz kezekben nem éppen a legjobb megoldás. Még fenyegetést is kaptam a fekete ruhás csuklyástól, hogy ez nem ért itt véget, övék lesz a hatalom meg minden. Burkolt hetedik rész, helló.
A detektívet innentől kezdve befogadják a Fényhez, így valami ilyesmi balhét szimatolok.

Szerintem

Rövidnek rövid, pedig a grafika csodálatos, bár az egekig magasztalt első részhez még mindig nem ér fel sajnos. A történet jó lett volna, hogyha többet szerepel, nem csak így ennyiben.

Grafika: 10/10 – nekem ez így tökéletes, ahogy van
Teljesítmény: 10/10 – semmi fagyás, se semmi
Történet: 09/10 – nekem ez oké, csak a rövidségével nem vagyok megelégedve.


Alább tudsz üzenetet hagyni.