Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/09/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games Enchanted Kingdom HOG Reviews

Megjelenés: 2017. szeptember 27.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Clarissa Stark-ot elítélik fekete mágia használatáért, és elvezetik. Lánya, Amber évekkel később pedig bosszúra szomjazva, amiért elszakították az anyjától el akarja törölni az egész királyságot úgy, ahogy van.

Amanda szemszöge

Semmi köze a két hölgynek a Trónok harcából is ismert családhoz, előre leszögezném, bár lehet, hogy onnan jött a készítőknek az ötlet.

Történetünk elején az előző részben megismert sebezhetetlen gyógyítónk ajándékba kap egy előadásra szóló belépőt, ám a bajok már itt kezdődnek. Perselus Pitonhoz felérő tudásunkkal megint embereket kell meggyógyítanunk, mielőtt a kristályátok elhatalmasodna rajtuk. De hogy tett szert Amber erre a tudásra?
Elviekben nagyanyjától örökölte ezt a tudást, és az árvaházban ezért se foglalkozott vele senki, ahova az anyja halála után került. A nőt is tévedésből ölték meg, pedig semmi köze nem volt hozzá, hiába használt az anyja annak idején.
Amber fel akarja támasztani a nagy háború idején elesett ellenséges katonákat, és úgy akarja leigázni a birodalmat. Ehhez két tárgy egyesítésére (egy kristályliliom és egy gyógyító szív) van szüksége, amiből egy kard lesz. A királyság királya törte ketté az ellenséges erők szent és értékes tárgyát, amiből lett ez a kettő. Csak az ő kardja képes Ambert megállítani. Amint meg is történt, Ambert elnyelte a föld, és visszaállt a rend.

A bónuszban eltelik egy kis idő, és Dr. Klein, a mentorunk hivat, hogy nemrég született meg az unokahúga, ámde a kicsi körül valami nincs rendben. Eva ugyanis varázserőkkel született. Egy vérfarkas ráadásul elrabolta, mert szüksége van az erejére, hogy a farkasok újra hatalomra kerülhessenek. Addig nem, ameddig itt vagyok, whehehe.
A vérfarkas egyébként a jelenlegi király örökbefogadott fia, és nem közölte vele a tényt, hogy félig farkaskölyök. Nemrég azonban megtudta, mi az öröksége, és úgy döntött, kitanulja a fekete mágiát, és létrehoz egy falkát. Ezt kellett megakadályozni, mielőtt teljesen vérfarkas lett volna, így Eva is megmenekült.

Szerintem

Szerintem azzal a kicsivel nemsokára találkozunk nagykorában, mert aki mágiával születik egy mágikus erőkkel is rendelkező birodalomban, sokáig nem marad észrevétlen. De kérdés, hogy volt akkor apuci? Lehet, hogy ez egy másik történet rejtélye, én mindenesetre várom.

Grafika: 08/10 – Amber biztos szép nő lehetett volna, hogyha nem vakítja el a harag…
Teljesítmény: 09/10 – a képernyővel még mindig nem vagyok kibékülve.
Történet: 10/10 – a bosszúhadjárat megállítása mindig is jó feladat volt, mágiával fűszerezve pedig még jobb.


Alább tudsz üzenetet hagyni.