Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/09/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Dark Romance Domini Games HOG Reviews

Megjelenés: 2017. szeptember 6.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Sybil és férje, Nigel ajándékot kapnak egy ismeretlentől, ámde a festmény el van átkozva: Sybil külseje állatias külsőt vesz fel.

Amanda szemszöge

Ilyenkor jön a jó kérdés, hogy megint kinek az útjában áll egy szerelmespár, akik ráadásul friss házasok, és semmi mást nem akarnak, mint élvezni a mézesheteket. Sokáig nem kellett keresgélnem.

Először jött egy idős bácsi, aki tudja, mi ez, mert Nigel barátjának a felesége is hasonló átokban szenved, így biztonságos lenne odaküldeni a lányt, amíg megoldást találunk. Persze, a sorozatra még mindig jellemző, hogy ugrálni kell a szerelmes pár tagjai között, így egymást segítik a közös cél érdekében.

Nem akarom túlontúl elhúzni az értékelést, a lényeg annyi, hogy volt három barát, közülük kettő boldog házasságban élt, egyiküket kivéve. Ő konkrétan vissza akarta szerezni apja vagyonát, amit az apja elbukott, és ezt a barátain keresztül akarta megszerezni. Miért, lövésem sincs. Az elkövető szerzett egy varázsecsetet, amivel konkrétan mindent elért, amit akart (nemhogy festett volna egy kincses ládát, na mindegy). Ami érdekes, mert miért ne segítenének a barátok, hogyha úgy van…
Ezt az ecsetet egy idős nénitől szerezte, aki egy tea mellett elmesélte az eredetét. Persze, hogy kellett neki, mert szegény volt, mint a templom egere, csak tök hülyén csinálta. A néni boszorkány volt, az ecset pedig tulajdonképpen családi örökség volt. Egy rabtól tudtam meg, hogy ő is üzletelt a boszorkánnyal, csakhogy hiába nyert egyszer az őrült apja ellen, másnap mindenét elvesztette egy tűzvészben. A játék során egyedül az idős bácsi nem esik a festmények áldozatául, de el kellett jutni addig a pontig, hogy azt az ecsetet eltörjük, mert akkor megtörik az átok. Igaz, hogy a gyerekkori barát kővé lett változtatva, de így jár az, akit a kapzsiság elvakít. Hogy miért fordult ellenük? Az nem derült ki, én még hozzávágnám az irigységet is a számlájára.

A bónuszban visszaugrunk azokra az időkre, ahol a boszorkány még fiatal nő volt, és éppen megkapná a varázsecseteket a nagyanyjától ajándékba, csakhogy azokat a közeli rajziskola kirúgott tanulója elragadta, mert bosszút akart állni mindenkin. Az apján azért, amiért kirúgta a programból, a boszorkány húgán pedig azért, mert kinevette. Ő tehetséges festőnek tartotta magát, de ezek szerint nem volt az. A lopás miatt lett kirúgva, és ez dühítette fel az ifjút annyira, hogy elkezdjen balhézni. Még jó, hogy sikerült eltüntetni őt, így egy gonddal kevesebb. De az ecseteket végleg meg kellett volna semmisíteni, bár akkor nem lett volna főjáték.

Szerintem

Mostanában nem szeretem Dominiék agyonvideózott grafikáját, és sajnos ez a tendencia most is fennmaradt. A történet tetszik, még ha egy kicsit sem fog nyomott hagyni. A labirintust imádtam konkrétan, kicsit komorabban el tudtam volna viselni, de az nem erre a készítőbrigádra jellemző. Ha ijesztő labirintust akartok, akkor a legelső Maze-be nézzetek bele, imádni fogjátok.

Grafika: 08/10 – sok a videó, de nagyon; nem szeretem
Teljesítmény: 08/10 – speckó effekteket is levéve nem egyszer lefagyott, de csak pár másodpercig
Történet: 10/10 – csak azért maximális, mert hiszek benne, hogy az igaz szeretet mindent legyőz, és ez a sorozat immáron hetedik alkalommal mutatta be ezt az igazságot.


Alább tudsz üzenetet hagyni.