Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/09/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 30 napos szeptember kihívás Kihívások

26. A TOP öt kedvenc hobbid

1. Írni, írni és írni
Mostanában valahogy elmerülni a saját fantáziám bugyraiban igencsak kielégítő. Néha jobb is, mint leülni Simsezni, vagy kódot írni. Van, hogy csak egy kis rövid részletet írok, van, hogy több oldalt. De már gondolkodtam azon, hogy az ilyen kis részleteket publikálom. Persze, igény szerint :D.

2. Simsezni
Ez teljesen kedvfüggő. Van, hogy építkezem, van, hogy csinálok egy random Simet, aztán játszom vele valameddig. De van, hogy a három tervemet építem, amiról már beszéltem egy párszor.

3. Resource-anyagokat gyűjteni
Nálam az kimerül abban, hogy mindenféle grafikát gyűjtök, amivel később dolgozhatok. Már fejben elterveztem, hogy milyen borítókat terveznék, milyen elválasztó lapok szerepelnének a Filofaxomban, és így tovább. Számtalan témám van szerencsére.

4. Új zenekarokat felfedezni
Elég sok van, amit felírtam magamnak, hogy a szokásos háromkörös tesztemen átmenjenek. Azóta így vagyok egyébként az Evergrey nevű bandával. Mert tetszik is, amit hallottam, meg nem is. És most nem tudooom xD.

5. Én-percek
Mikor semmi szociális dolgot nem csinálok. Csak létezem magamban, nem szól hozzám senki. Sajnos mostanában egyre többször van szükségem rá, mert elég sok negatív dolog ért.


Alább tudsz üzenetet hagyni.