Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/09/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 30 napos szeptember kihívás Kihívások

22. Zenék, amiket jelenleg hallgatsz

*kiroppantja az ujjait* Na gyerekek. A legtesthez állóbb naphoz érkeztünk :D. Elég sok klassz zenét fedeztem fel, így már vártam ezt a napot, hogy megmutathassam, miket szeretek úgy istenesen. Nem ígérem, hogy nem lesz a lista hosszú.

Beast in Black: Blind and Frozen

Kezdem a hét, ha nem a hónap dalával. A története egy kicsit hajaz egy modernkori Szépség és a szörnyetegre, és nagyon ajánlom, hogy legyen a klipnek folytatása, mert ennek így nem lehet vége! Ps.: igen, a manusnak olyan hangja van, és igen, nekem ez baromira bejön!

Orden Ogan: Vampire in Ghost Town

Először a címre figyeltem fel. Ahol vámpírról van szó, az rossz egyáltalán nem lehet! És valóban, így is lett ^^. Utána hallgattam még a csapattól pár dalt, és rá kellett jönnöm, igencsak fogamra(/fülemre) való zenét tolnak.

Amaranthe: Maximize

Bármennyire is azt mondom, hogy Elize kezdi elvinni az amúgy király bandát egy poposított metal csapatba, ez a dal már olyan fülbemászó, hogy ott marad, mint egy tetoválás.

Exit Eden: Impossible, Unfaithful, Paparazzi

Sokan most meglepődhettek, de nekem ez a négy csajból álló csapat igazán bejön. Annak idején tetszett a Northern Kings is, akik ugyancsak négyen voltak, és ugyancsak híres dalokat öntötték át metalba. Konkrétan ez a 3 dal az, ami sokkal jobb, mint az eredeti. Bonus fact: öcsém bele van esve Clémentine-be.

Cellar Darling: Avalanche

Mindig is Anna Murphy hangja volt az, amiért annyira imádtam az Eluveitie-t. Most, hogy külön utakra tévedt, azt kell mondjam, nem is olyan baj ez. Imádom, amit ezen a lemezen csinál, és olyan jó rá rajzolni meg írni, hogy azt elmondani nem tudom nektek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.