Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/08/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Midnight Calling

Megjelenés: 2017. augusztus 16.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Dianát visszahívja az apja, a híres tudós, mikor is egy olyan felfedezés előtt áll, ami nem csekély veszélyt rejt magában. Így hát az időközben felcseperedett lány hazaindul.

Amanda szemszöge

Talán ez az első olyan a sorozatban, amire nem tudok nagyon gyerekesként tekinteni, bár a grafikája még mindig az. Egyszerűen nem is értem… mindegy, kicsikre is kell gondolni, és kitartok mellette, hátha csak nekem van megint rossz hangulatom hozzá.

Szóval, Benedict, Diana apja szépen rátalál egy könyvre, amiben van egy leírás egy sárkányról, aminek olyan tudása van, hogy könnyen az emberiségen is tudna segíteni, de persze, a bácsi úgy sejtette, hogy gonoszok is meg akarják szerezni a sárkányt. Diana a könyvön keresztül eljutott a sárkány kastélyába, ahol először kétlábon fogadott, majd megjelent előttem, mint egy magyar mennydörgő. Szép is lett volna, de megjelent a dagadt pacák a játék elején (nem értem, miért hívják Chesternek, na mindegy), és elfogja a sárkányt, Dianát pedig börtönbe zárja. Hamar kimenekültünk onnan, megkerestük a bölcsesség fáját, az segített kijutni onnan, és egy kastélynál voltunk, ahonnan ki kellett menekíteni a sárkányt, és Benedictet. Ez elég könnyű is volt, és megakadályoztuk, hogy egy ősi gonosz, Deimos átjöhessen a világunkba. Gyűrűk urások előnyben, nekik ismerős lehet a szeme miatt a gonosz.

A bónuszban Diana megbetegszik, semmi sem hat. Benedict rögtön útra is kell, mikor kiderül, hogy megátkozták, és a bölcs sárkány tud csak segíteni. A sárkány kastélyában megakadályoztunk egy lopást, és egy átjárón egy olyan nőhöz jutottunk, aki tud rajtunk segíteni, mivel sárkányok között él. Egy kis elkalandozott kék sárkánybabát kellett neki megtalálnunk, majd segített, és véget is ért a játék.

Szerintem

A történet jó lenne, hogyha nem hajazna egy kicsit a Dark Realmre, főleg, hogy Valeria az majdnem Valera… nem is egyezik a két készítőstáb! Remélem, ezt hamar elássa az Elefánt, mert sokan a sikeresebb sorozataik végét várják… én meg a Riddles of Fate negyedik részét, de mindegy.

Grafika: 08/10 – gyerekes, és csak a mosómedve menti meg a helyzetet
Teljesítmény: 10/10 – fagyott a végén, de mégsincs panaszom
Történet: 10/10 – még a végén kedvet kapok sárkányokat is nevelni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.