Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/08/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Haunted Legends HOG Reviews

Megjelenés: 2017. augusztus 24.
Fejlesztők: Amax Interactive
Történet:
Saint-Germain már megint nem nyugszik: ezúttal egy olyan kisfiúra fáj a foga, akinek vérében van a halhatatlansághoz szükséges akármicsoda. A fiú apja még időben szólt a detektívnek… mondhatni.

Amanda szemszöge

A fickó ugyanis már a játék elején meghalt, és ez a gonosz kobold pedig már akkor rendet bontott, mikor megérkeztem. Szeretném végre felrúgni az űrbe műholdnak, ott keressen magának gyógymódot. Pedig ezt már annyiszor megénekeltem, hogyha jó útra térne, akkor simán újra ember lehetne… na mindegy.

A történet szerint volt egy Harold Malloy nevű fickó, aki felfedezte a halhatatlanság kulcsát, és ezt titokban tartotta a családjában. A fia, Lucas (először mikor olvastam a meghívó levelet Lucius Malfoy-ként olvastam xD) akarta meggyógyítani a fiát ettől az átoktól, mivel látják a szellemeket is. Annyi szerencsém volt, hogy a házban élő szellemek védték Sebastiant, a kisfiút, sőt, olyan szinten védték, hogy annak a koboldnak esélye sem volt a túlélésre. Elvileg megölték Saint-Germain-t, de ki tudja, mi lesz még vele. Valahogy csak ki fog onnan jutni, ahova száműzték. Lépten-nyomon azért keresztbe akar nekem a kobold tenni, de túljártam az eszén. Ennyi rész után már nem tud megállítani.

A bónuszban visszamegyünk azokra az időkre, mikor Lucas volt gyerek, és szemtanúja lesz annak, hogy az apja elutasítja Saint-Germain ajánlatát, ámde mégis az árnyékvilágba jut. Akkor a gyereken a sor, hogy megállítsa a koboldot, bár elvileg valami szellemgyerek segíti, aki szerintem a fia volt a jövőből, de mindegy. Mégis megszállta őt a gonosz, hiába védte a családot a felmenők tömkelege.

Szerintem

Most bizonytalan vagyok, mi lesz SG sorsa, hiszen ha megölték a szellemek, nincs esély rá, hogy visszatérjen… de a készítőket ismerve, úgyis találnak neki módot, hogy valahogy megint az élők sorába kerüljön. Nem minden szívet találtam meg, így sajnos nem tudtam megszépíteni a házat. Egyetlen ablak maradt sötétben xD.

Grafika: 10/10 – mégha ERS-ék új néven is futnak, jót tett nekik a változás, felismerhetőek maradtak a jegyeik
Teljesítmény: 09/10 – ablakos módot kérek megint! ; – ;
Történet: 08/10 – most bizonytalan vagyok SG-t illetően…


Alább tudsz üzenetet hagyni.