Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/07/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Nox Arcana News

Itteni idő szerint hajnali 5:54-kor tette közzé Joseph Vargo, a Nox Arcana szülőatyja és zeneszerzője, hogy 2017. október 31-én, vagyis pontosan (ismét) Halloweenkor érkezik az új, számilag 17. album. Munkacíme eddig Season of the Witch (én stílszerűen Boszorkányszezonnak hívnám). Borító és számlista nemsokára érkezik.

Az album a boszorkányok sötétséggel teli birodalmát fogja felfedezni, belefoglalva a wicca és a fekete mágia körét is. Ezen a Halloween éjszakán egy kísérteties erdőt, Raven’s Hollow-ot fogja a hallgató felfedezni, ahol a boszorkányok sötét rituálékat tartanak, a cigányok átkozódnak és varázsolnak, a boszorkányvadászok pedig üldözik a gonosz áldozatukat.

Joseph Vargo közleménye:
„A Season of the Witch keveri a régi Halloween-i meséket, a cigány legendákat és a komor meséket, mindezt a titokzatos birodalom, Raven’s Hollow köré építve. 20 évvel ezelőtt álmodtam meg a Raven’s Hollow koncepcióját, ami azóta egyesült a Dark Tower (Sötét torony) mítoszával, ahol a boszorkányok az őrült rítusaikat hajtják végre.

Sok barátom van, akik boszorkányságot gyakorolnak, és mindig is érdekelt az ősi, rituális mágia fogalma. Az album számtalan aspektusból fogja megvizsgálni ezt, mind a jó és rossz oldalt, ahol a boszorkányok elbűvölően gyönyörűek, valamint ugyanezek nagyon-nagyon gonoszak is.”

Íme még egy indok, amiért várom az októbert. De leszokhatna már arról, hogy kétévente van lemez, mikor az elején évente jött ki 2-3 album… . _ .


Alább tudsz üzenetet hagyni.