Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. július. 13.
Zene – Starkill: Erase Me

Van az úgy, hogy az embernek van szüksége pár dologra, és van olyan, mikor csak úgy random megtetszik neki valami. Naná, megint vásárolni voltam. Ez már beteges . _ . mondjuk a horoszkópom megmondta, hogy egy oroszlán nővel ne menjek vásárolni, mert tényleg vásárlás lesz a vége. És tényleg!

Múltkori bejegyzésemben említettem, hogy papírosztályra vágyom, hogyha fizetésem van. Most is így történt. Az egy A4-es gyűrűs mappa, matt fekete színnel. Bizony. Olyan ritka, mint a fehérholló. A lila is szép volt, csak na… :D az nem matt. És most bolondulok a matt hatásért. 279 forint, és őt elfelejtettem megvenni ^^”.
Mellette a Notes feliratú gyűrűsmappa betét az az a sajátmárkás terméke a Tesco-nak, amiért rinyáltam, hogy lehet drága. Az árát viszont jó 50 forinttal elnéztem, csak 399 Ft volt, és vastagságában kb. a fele az előzőeknek, pedig ugyanúgy 160 lap van ráírva. Viszont ezzel az a baj, hogy a Stabilo tűfilcek átütnek, úgyhogy rajzolni biztos, hogy nem fogok rájuk, írni is csak tollal. Majd később elmesélem, mi a francot tudok én ennyi oldalra írni.

Rajta van a 2000. Essence lakkom (vicceltem, kb. a 10.), 21 a whisper of spring-re hallgat. Olyan gyönyörű pasztellila, hogy az eszméletlen. Tesztelni még nem teszteltem, de van már ötletem, melyik(ek) lesz(nek) a színpárja(i). 449 Ft, ár a szokásos. Rossmannban vettük, mert most akciós, de ez pont nem. Shame on them. Alatta van egy újdonság, hidratáló ajakápoló, szintén Essence, 03 can’t live without a neve. Mandulaolajat ír, meg minden földi jót, így jóra számítok vele kapcsolatban. Ajánlom is neki 499 forintért.

Az a koponyás kendő sajnos tényleg kendő, de sálnak fogom hordani. Nem tudom már pontosan, mikor írtam a Still in Need listára, hogy szükségem van egyre… kb. mióta láttam egyszer egy másfajtát egy kínai piacon. Három darab volt belőle, egyet magamévá tettem. 399 forint volt, és tök finom puha az anyaga. Ősszel jó lesz majd a Margitszigeten metalhead-kedni benne (addigra csak rendberakom magam).

Sajnos van egy örökletes betegségem, a gyenge ínyem. Na bumm. Bevallottam. Amióta láttam a reklámláját, azóta vágytam rá, volt is, és hatott. Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek, mert tééényleg hat! Higgyetek el nekem, most hittérítettem! Az első fogkrém, ami tökéletes nekem. 999 forintért tényleg tudjon már…

Drága jó édes egyetlen anyucikám a fejébe vette tegnap, hogy fessük be a hajam. Úgyis van egy tökéletes barna árnyalatom, csak látszik a lenövésem, tüntessük el, erre meglepődtem, mikor kitalálta, hogy legyek lila. Megint. Néztem rá, mint borjú az új kapura, hogy ezt komolyan gondolta-e, és tényleg. Ez kérlek szépen titeket V5, Intenzív Ibolya színű. Szerintem nekem sötét lesz, de reménykedjünk, hogy csak alaptalan félelem. Múltkor a Garnier sötét ametisztjével volt festve a hajam, és Anyu szerint az nem volt az igazi. Hátha ez tényleg az lesz. Akció van Rossmannban hölgyek, most 685 forint, és mivel kezd alakulni a hajhosszom, kettő kellett belőle. Jesus Monroe, szombaton tudok eredményt mutatni!

Mellette már szerintem felesleges a kedvenc hajbalzsamamról írni. Schauma Fresh It Up!, kedvenc olcsó boltban 420 Ft. Nem tehetek róla, ez az, ami bevált, és tényleg csodát művelt a hajammal. Nálam beváltotta azt a hatást, amit ráírtak, innentől kezdve kötelező fürdőszoba lakó.

Most vagytok kíváncsiak, mennyit vertem el eddig a hónapig magamra, vagy ráér év végén?

Amy Hozzászólások: 0 Haul

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020