Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/07/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

De amúgy csak megelőlegezték nekem a fizumból. Ebből kettőre volt csak égetően szükségem, a többi pedig dekorációs, illetve, rendszerezési szempont alapján lesz baromi jó. 

Még úgy… 2013. decemberében jártunk, mikor is elkezdtem én frankón nézelődni a t-betűs üzletekben (nem a Takko Fashion, de idővel lehet az is, most a Tescora gondoltam), hogy jó lenne egy kis éjjeli lámpácska. Este jó, olvashatok, látom a billentyűzetet, stb. Mikor volt a Making Christmas posztom, eszem ágában sem volt lámpát venni, mert minek az Amandának ugye, ott az égősora (amit végül öcsém kapott, és el is kúrt, na mindegy).
A lámpakeresésem szerdától aktív, mert egy kínai boltban kerestem valamit, és akkor láttam egy kis aranyos lámpácskát, három gombelemet eszik, van rajta 3 cuki bagoly, nem is drága, mondtam oké, fizetéskor megvendégelem magam. Anyunak is mutattam nemrég, ő azonban egyből lesavazott, hogy hülye vagyok én, hogy ennyit adnék ki egy szoborért, amibe csak pénzölés lenne az elem? Ebben igaza volt, csak keserű volt lenyelni azt a felismerést, hogy igaza van.

Ma a Tescoban meg is találtam ezt a zöld szépséget. Van még belőle, de szerintem kifutó termék, mert vennék belőle még egyet, hogy párban legyenek (vagy ideje keresni egy F&F cserecsoportot). 2300 forintomba fájt, de remélem, megérte. Utána elég lesz 25 wattos izzókat venni, lehetőleg LED-eseket.

A két felső a Plus Marketes, virágmintás csomagolópapírok. Kíváncsi vagyok, szeptember környékén találok-e majd leveles meg stb. mintás csomagolópapírt, az IKEA-s útibögrém már most visít érte. 280 forint volt darabja, szóval 560 forintot hagytam. 

Az a kis füzetszerű bal oldalt, amin szép keleties minták vannak nem füzet, hanem okmánytartó. Eredetileg bankkártyatartónak volt írva, viszont nekem már hónapok óta nincs igazolványtartóm, és találtam egy csomót egy helyben, így elkezdtem nézelődni. 12 féle mintás volt, sütistól kezdve a montázsolt képeken át minden, ez azonban megfogott a kis egyszerűségével. 449 forint volt, és most végre minden a helyén van.

Jellemző rám, ha van egy kis zsebpénzem, egyből hova megyek? Papírosztály. Mindegy, csak írószerbolt, vagy papírosztály legyen. Már előre kinéztem, hogy majd ha jön az augusztus, nagyjából mit akarok venni, hogy ilyen office-mami legyek (csak minek?!), mert egyszerűbb akkor megvenni mindent, értitek. Ez a két füzet konkrétan 150 négyzethálós lap, oldalt előre lyukasztott (a feketén pont látszik), és a gyűrűs mappába lehet beletenni. Több se kellett nekem :D. Ez ráadásul olcsóbb volt, mint a saját márkás termékük! Ezt a kettőt vettem 249 ft/db áron, míg ha a saját márkásat vettem volna, az lett volna 450… hol élnek ezek?


Alább tudsz üzenetet hagyni.