Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/07/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Már megint találtam egy érdekes taget, mert nekem csak ilyen jó szokásom van 😀 Ráadásul egyik bloggerina társamnál, Theánál, akinek nagyon is ajánlom a blogját, hogyha sok érdekes témáról akartok olvasni, valamint szeretnétek őt is egy kicsit megismerni ;). Enjoy!

♡ Világegyetem: Mi az az egy dolog, amit azt kívánod, hogy bárcsak elmondhatnál annak, akivel többé már nem vagytok barátok?
Pont a napokban gondoltam egy lányra, akivel még jó általános suliban voltunk jóban. Annak idején ő volt az, aki szóba állt velem, és ballagásig jó volt, mert volt kiért suliba menni, értitek. Aztán utána pár évvel találkoztunk, és totál más lett az életünk. Szeretném neki elmondani, hogy hiányzik, érdekel, mi van vele, és attól még, hogy nem egyezik a stílusunk, ugyanúgy nagyszerű embernek tartom, és remélem, minden úgy jött össze neki, ahogy annak idején eltervezte.

♡ Galaxisok: Mi az a 3 dolog, amit mindenképpen meg akarsz tenni, mielőtt meghalsz?
1. Felhőtlenül élni. Hogy csak annyi problémám legyen, mit kell főzni, vagy éppen nem találok egy adott színben ruhát.
2. Őszintén, boldogan mosolyogni. Tudom, hogy mindjárt lehull a vállamról a teher, ami ennyi évig nyomott, de még sok van hátra. Ez csak a legnagyobb akadály volt.
3. Egy ellenkező neművel élni. Valahogy kezdem úgy érezni, hogy lassan itt az ideje, hogy olyan magánéletem legyen, amilyenre mindig is vágytam. Szeretnék valaki hercegnője lenni.

♡ Bolygók: Milyen teljesítményedre vagy a legbüszkébb?
Olyan munkákat bírtam ki, és viseltem el, amik után sokszor sírtam, megalázónak tartottam. Olyan éveken vagyok túl, amikből rengeteget tanultam. Ezért a kitartásomra, hogy mindig tudom, ez csak egy átmeneti rossz, és jobb lesz, csak türelmesnek kell lennem.

♡ Felhők: Mit bántál meg az életed során a legjobban?
Elég sok mindent, hogy őszinte legyek. Fiatalon sok hülyeséget csinál az ember, de abból tanultam, nem is keveset. Jelenleg azt bánom, hogy sokszor nem kaptam észben időben, ezért elvesztettem négy könyvem, amiket csak horroráron tudnék rendesen beszerezni.

♡ Telihold: Milyen ember szeretnél lenni?
Mindig is jó ember voltam, de még jobb akarok lenni. Még figyelmesebb, még empatikusabb, még nyitottabb, még barátságosabb (ennél jobban hogy, Amci?). Türelmesnek és kitartónak már elég vagyok szerintem. Nagyon nehéz kiborítani.

♡ Nap: Ha egy nap arra kelnél, hogy az életedben minden tökéletes, hogyan nézne ki?
Szép lila színű szobámban kelnék, aminek az egyik oldala olyan szép fekete, hogy jaj. Képkeretekben vannak a számomra fontos képek családról, barátokról, meg mindenféle relikviával. Mellettem még aludnia álmaim férfija, valahol az ágy végében a macskánk és a kutyánk. Kis kertre nézne a szobám, orchideákkal, rózsákkal, mindenféle szép nőies virágokkal. Gyerekem az nincs, érdekes. De jók vagyunk így. Mindenhol IKEA-bútorok, és olyan magazinokba illő az életkép. Csinálnék reggelit uramnak, tálcán vinném be neki, majd mennénk a napi dolgunkra, ami nem stresszes, mert élvezzük mindketten, amit dolgozunk. Azt nem mondom, hogy előtte nem kapnám el egy kis babusgatásra a gyönyörű fejét… szóval :D.

♡ Késő este: Mi/ki miatt érzed magad biztonságban?
Amíg tudom, hogy anyát bármikor elérem, biztos. De egy jó biztonsági zárral ellátott ajtó az igazi megoldás. Korábban volt, hogy a pokrócom vagy a plüssmacim, de azóta felnőttem.

♡ Napfelkelte: Mit szeretnél kezdeni az életeddel?
Jelenleg azon vagyok, hogy kihúzigáljak mindent a bakancslistámról, aztán a többit meglátjuk.

♡ Napnyugta: Ki az a személy, akiről azt gondoltad, hogy örökké veled lesz, de többé már nem is beszéltek?
Nem nevezem meg őket, mert több ilyen is van, de azóta tudom, hogy okkal voltak velem az életem azon pontjáig. Szép volt, jó volt, de tovább kellett ezen lépni. Remélem, mindenki úgy boldog az életével, ahogy alakítja.

♡ Éjfél: Más ember vagy késő este, mint reggelente?
Kávé nélkül reggel nagyon morcos, nyűgös vagyok, este meg álmos és fáradt. Szóval igen. De egy bögre kávéval máris normalizálódom.

♡ Gyertyafény: Határozatlan ember vagy?
Egy mérleg? Naná! 😀 Van, hogy a döntések előtt (mégha csak egy kis apróságról is van szó), legalább megkérdezek három embert, hogy mit csináljak. De amúgy nem mindig van ez így szerencsére, sokszor elég hamar eldöntöm, mit akarok. Most nem inoghatok meg? 😀

♡ Sötétség: Változtattál már meg magadon valami olyat, amit szerettél, csak azért, hogy másoknak bizonyíts?
Csak egy példát tudnék hozni, sokkal empatikusabbnak kellett lennem bizonyos helyzetekben, és talán emiatt is vagyok sokkal elfogadóbb mindenkivel szemben. Ez vagyok én. Nincsenek nagy igényeim.

♡ Édes álmok: Boldog vagy?
Most MÁR igen, köszönöm kérdésed. Még vannak kisebb akadályokat, de tudom, hogy azokat le fogjuk győzni, és viszlát Hawaii. Utána már csak azt a pár napot kell túlélni.

♡ Rémálmok: Mitől félsz a legjobban?
Egyedüllét, a világ legrosszabb érzése. Sajnos volt már rá példa, és olyankor napokig magam alatt voltam. Az első ilyen barátnőm után három hétig azt se tudtam, milyen nap van.

♡ Csillagképek: Ki az a személy, akivel akár órákig is el tudsz beszélgetni?
Barátaimmal, anyuval. A témák háza végtelen szerencsére.

♡ Emlékek: Ki az, akit sosem fogsz elfelejteni?
Szinte mindenki, akivel sok élményt éltünk át (kivéve, az osztálytársakat a legutolsó sulimat kivéve). Hírességek közül most egyedül Chestert említeném, mivel a dalaival kihúzott a legrosszabb állapotomból. Onnan már nincs lentebb, tényleg, de olyan messzire, mint ahogy ő ment, nem lennék képes.

♡ 11:11: Mi az a dolog, amit akarsz, de talán sosem lehet a tiéd?
Nincs lehetetlen, szóval nem tudom. Lesz magánkönyvtáram, lesz pasim, lesz minden, amit szeretnék. Talán egyedül olyan szép alkatom nem lesz, mint a legtöbb általam figyelt nőnek, mert nincs annyi pénz, hogy én átvarrassam magam.

♡ Hullócsillag: Ki az a személy, akiben annyira megbízol, hogy fontos döntéseknél kikéred a véleményét?
Anya, Gréti, Holly és Viki. Nekik négyüknek annyira számít, hogy azt elmondani nem tudom nektek. Bennük megbízom. 

♡ Föld: Hol érzed magad a leginkább otthonosan?
Majd ha odaát leszünk, akkor ezt a kérdést kifejtem neked külön.

♡ Horizont: Mi az az egy dolog, ami miatt jobban érzed magad, mikor zaklatott vagy?
Just give me some metal music. Egyből lenyugszom. Nem az, hogy kiadom a dühömet, csak hallgatom a sorokat, amik illenek az aktuális lelkiállapotomhoz, és varázsütésre elmúlik.

♡ Sarki fény: Mi az a dolog, ami segít elaludni, mikor ezt lehetetlennek érzed?
Kicsi meleg cukros tej, a macskám a hasamon alszik. Sajnos mostanában nagyon rosszul alszom, de eddig ezek segítettek… kivéve, hogy Lili nem hajlandó a meleg miatt velem aludni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.